RADIO AMATEUR ASSOCIATION OF WESTERN GREECE

Μενού

Διενέργεια εξετάσεων ραδιοερασιτέχνη Β’ περιόδου 2021 στην Αιτωλοακαρνανία

Με έγγραφό της την 12/10/2021, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας μας ενημερώνει για την προκήρυξη εξετάσεων για την απόκτηση Πτυχίου Ραδιοερασιτέχνη B΄ περιόδου 2021 στην περιοχή ευθύνης της.

Οι εξετάσεις θα διεξαχθούν στις 26 Οκτωβρίου 2021, ημέρα Τρίτη, στην αίθουσα εξετάσεων υποψηφίων οδηγών της Δ/νσης Μεταφορών & Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας, που βρίσκεται στην οδό Μεσολογγίου – Αιτωλικού 141 στο Μεσολόγγι.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν την αίτησή τους μέχρι την Παρασκευή 22-10-2021.
Αναλυτικά πρέπει να υποβάλλουν τα παρακάτω δικαιολογητικά:

Όλη την απόφαση μπορείτε να τη βρείτε εδώ https://www.pde.gov.gr/…/proki…/item/download/38725.html

Καλή επιτυχία στους υποψηφίους.

Σχετικά άρθρα

CQ WPX CW 2012 Αποτελέσματα

Αυτή τη φορά χάσαμε… Μας κέρδισε ένας αναμεταδότης. Διότι κύριοι του Υπουργείου, ο SW8A είναι αναμεταδότης στο Αιγαίο. Τώρα πώς δόθηκε το ίδιο διακριτικό σε μια ομάδα Βούλγαρων ραδιοερασιτεχνών και το κυριότερο αν τιμωρήθηκε κάποιος […]

Μάθετε Περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΣΗ R7000 ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ

Πέρασε περίπου ένας μήνας που έγινε η επιχείρηση… Εργαστήκαμε σκληρά δύο συνεχόμενες Τετάρτες λοιπόν, και καταφέραμε να τοποθετήσουμε και τη VHF-UHF κεραία ψηλότερα και σε καλύτερη θέση αλλά και να τοποθετήσουμε επιτέλους την κάθετη κεραία […]

Μάθετε Περισσότερα

Επιτροπές ΕΡΔΕ 2014-2016

Την προπερασμένη Τετάρτη 14 Μαϊου 2014, συνεδρίασε το νεο-εκλεγμένο ΔΣ της ΕΡΔΕ και όρισε εκ νέου τα μέλη των επιτροπών της ΕΡΔΕ. Λεπτομέρειες για τα πρόσωπα και τις αρμοδιότητες της κάθε επιτροπής μπορείτε να δείτε εδώ.

Μάθετε Περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση