RADIO AMATEUR ASSOCIATION OF WESTERN GREECE

Μενού

Τα μαθήματα άρχισαν…

Την Τετάρτη 16 Απριλίου έγινε τελικά το πρώτο μάθημα για νέους υποψήφιους ραδιοερασιτέχνες. Ήταν 8 υποψήφιοι, μεταξύ των οποίων και μια γυναίκα, που έδειξαν ενδιαφέρον και οι οποίοι ελπίζουμε να μας συντροφεύουν στις εν αέρα αναζητήσεις μας, πολύ σύντομα. Σημειώνω την παρουσία γυναίκας ξεχωριστά, διότι παρά το γεγονός ότι πολλές γυναίκες έχουν πάρει άδεια και διακριτικό στην περιοχή μας, καμμία δεν είναι ιδιαίτερα ενεργή.

Τα μαθήματα θα γίνονται κάθε Τετάρτη από 8 έως 9μμ στα γραφεία της ΕΡΔΕ. Δε θα γίνει μάθημα τη Μεγάλη Τετάρτη, αλλά κανονικά την Τετάρτη 30 Απριλίου, αμέσως μετά το Πάσχα. Εάν υπάρχουν κι άλλοι μαθητές, μπορούν ακόμη να ενταχθούν στο τμήμα, αφού δεν έχουμε προχωρήσει πολύ.

Σχετικά άρθρα

Συνάντηση 10/2/2019 στο SZ1A, Άρθρο SV-Nέα

Άρθρο του SV1DPI για τη συνάντηση στο σταθμό της 10ης Φεβρουαρίου 2019, κατά τη διάρκεια του CQ WPX RTTY Contest, δημοσιεύεται στο SV-Nέα, τεύχος 174. Μάλιστα για άλλη μια φορά, o σταθμός γίνεται εξώφυλλο. 

Μάθετε Περισσότερα

Αποτελέσματα εξετάσεων ραδιοερασιτεχνών

Μετά από πολλές ανεπιτυχείς προσπάθειες της Υπηρεσίας Συγκοινωνιών Αγρινίου, οι εξετάσεις υποψηφίων ραδιοερασιτεχνών έγιναν τελικά τη Μεγάλη Τρίτη 15 Απριλίου 2014 στο Μεσολόγγι. Δυστυχώς δεν πήγαν όλοι οι υποψήφιοι στο Μεσολόγγι για να συμμετάσχουν στις […]

Μάθετε Περισσότερα

Εξετάσεις Ραδιοερασιτεχνών

Μέχρι την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015, πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους για τις εξετάσεις Ραδιοερασιτεχνών Β περιόδου που πρόκειται να διεξαχθούν την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου στην Αιτωλοακαρνανία. Δεν είναι σαφές αυτή τη […]

Μάθετε Περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση