RADIO AMATEUR ASSOCIATION OF WESTERN GREECE

Μενού

ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΑΣ – Η Αίθουσα Φήμης του SZ1A

O SZ1A χτίστηκε από δωρεές. Η Ε.Ρ.Δ.Ε. διέθεσε τον όποιο εξοπλισμό είχε, αλλά από κει και πέρα, δε θα μπορούσε ούτε να συντηρήσει επαρκώς το σταθμό, αν δεν υπήρχαν όλοι αυτοί που βάζουν κόπο και χρήμα. Ευτυχώς, πολλοί φίλοι και μέλη της Ε.Ρ.Δ.Ε. αγάπησαν και εκτίμησαν το εγχείρημα και το υποστηρίζουν μέχρι σήμερα.

Έτσι πάρα πολλοί έχουν προσφέρει από πομποδέκτες, φίλτρα και κάθοδο, αντικεραυνικά συστήματα και πολύμπριζα προστασίας, μέχρι καρέκλες, τραπέζια, κρεβάτια, συστήματα κλιματισμού, ηλεκτρικές συσκευές και χρήματα.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον καθένα ξεχωριστά για τη βοήθεια που δίνει. Πρώτα απ’ όλα γιατί αυτό σημαίνει, ότι πιστεύει στο έργο μας και μας εμπιστεύεται, και αυτό είναι το σπουδαιότερο για μας. Στην παρακάτω λίστα είναι μόνο αυτοί που έδωσαν δώρα μεγάλης αξίας. Ευτυχώς, υπάρχουν κι άλλοι πολλοί που πρόσφεραν πολλά μικρότερα, αλλά και ακόμα περισσότεροι που δίνουν καθημερινά την ψυχή τους, το σώμα τους, τη θέλησή τους. Τους ευχαριστούμε…

Από τις καρδιές μας ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όσους κάνουν το όνειρό μας πραγματικότητα…

ΕΠΙΣΗΜΟΙ «ΧΡΥΣΟΙ» ΧΟΡΗΓΟΙ

PRO.SIS.TEL.
PRO.SIS.TEL. Προϊόντα συστημάτων τηλεπικοινωνιών

Η Pro.Sis.Tel., που ιδρύθηκε το 1992, είναι μια εξειδικευμένη εταιρεία που ειδικεύεται στην παροχή υλικών, εργαλείων, μηχανών, προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στον πολύπλευρο τομέα των τηλεπικοινωνιών. Τα προϊόντα περιλαμβάνουν τη σειρά εμπορικών προϊόντων Big-Boy Rotators, Κεραίες, Πύργους, Ιστούς και Homebrew Accessories.

OM Power
OM Power – Προϊόντα ισχύος RF

Η OM Power ιδρύθηκε το 2004 ως πρωτοβουλία δύο ενθουσιωδών Σλοβάκων Ραδιοερασιτεχνών. Από τότε, η OM Power έχει γίνει μια επιτυχημένη και καθιερωμένη εταιρεία στην παραγωγή ενισχυτών RF υψηλής ισχύος διαγωνιστικού επιπέδου. Σήμερα οι γραμμικοί ενισχυτές RF της OM Power βρίσκονται σε όλες τις ηπείρους και σχεδόν σε κάθε χώρα του κόσμου.

Low Band Systems
Low Band Systems

H εταιρεία Low Band Systems κατασκευάζει φίλτρα διέλευσης ζώνης (BPF & LPF) υψηλής απόδοσης, φίλτρα multiplex και εξαρτήματα για συστήματα κεραιών RX και TX. Τα κορυφαία προϊόντα της χρησιμοποιούνται σε σοβαρούς Σταθμούς Contest και DX-Peditions παγκοσμίως. Διαβάστε την παρουσίαση στο QST Μαρτίου 2017 για τα φίλτρα Low Band Systems HF Triplexer και Band-pass εδώ.

SILCOM Telescopic Masts & Antennas
SILCOM Telescopic Masts & Antennas

Η SILCOM Telescopic Masts & Antennas, που ιδρύθηκε από τον Σωτήρη Κατσιμαγκλή SV1BDO, φέρνει 15 χρόνια εμπειρίας στον σχεδιασμό και κατασκευή Τηλεσκοπικών Ιστών και Κεραιών που παρέχουν μέγιστη ασφάλεια, ελάχιστο κόστος, εύκολη εγκατάσταση & συντήρηση, βελτιωμένη αντοχή υλικών, φορητότητα και δυνατότητα επέκτασης.

ALLMAST Aluminum Telecommunications Towers
ALLMAST Πύργοι Τηλεπικοινωνιών & Προϊόντα Αλουμινίου

Η ALLMAST, που ιδρύθηκε από τον Ιωάννη Τράικο SV1GE, έχει κατασκευάσει, για 30 συνεχόμενα χρόνια, ποιοτικούς πύργους αλουμινίου και προϊόντα για τη βιομηχανία τηλεπικοινωνιών, τις δημόσιες υπηρεσίες, τις κατασκευαστικές εταιρείες και για τελικούς καταναλωτές. Σήμερα, η ALLMAST είναι μέλος του δικτύου πιστοποιημένων κατασκευαστών ETEM και εξασφαλίζει μοναδική ποιότητα, υψηλά επίπεδα λειτουργικότητας, τεχνική αριστεία, οικονομία και ανθεκτικότητα των προϊόντων τους.

Pressidium® Managed WordPress Hosting
Pressidium® Managed WordPress Hosting

Η Pressidium® προσφέρει γρήγορη, στιβαρή, επεκτάσιμη και ασφαλείς υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων WordPress υψηλού επιπέδου για Επαγγελματίες (Premium Managed WordPress Hosting), με τεχνολογίες, υποδομές και συστήματα βελτιστοποιημένα για να προσφέρουν απίστευτη ταχύτητα, απαράμιλλη διαθεσιμότητα και συνεχή λειτουργία. Η Pressidium® πλήρως Managed WordPress Hosting επιτρέπει στις επιχειρήσεις να επικεντρώνονται στο περιεχόμενό τους χωρίς να ανησυχούν για την υποδομή του ιστοτόπου τους.

Υψοτεχνική - Εργασίες σε ύψος & Υπηρεσίες εναερίτη
Υψοτεχνική – Εργασίες σε ύψος & Υπηρεσίες εναερίτη

H Υψοτεχνική αξιοποιεί εικοσαετή και πλέον εμπειρία παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες εναεριτών για εργασίες σε ύψος, καθώς στελεχώνεται και συνεργάζεται με καταρτισμένους και πιστοποιημένους τεχνικούς έχοντας πολυετή εμπειρία στον χώρο των τηλεπικοινωνιών, των τεχνικών εργασιών και των εργασιών σε ύψος σε Ελλάδα και εξωτερικό. 

https://www.aeolianelectric.gr/
Aeolianelectric Ηλεκτρικές συσκευές, λεύκα είδη και αναλώσιμα

Η AEOLIANELECTRIC, η οποία έχει τις ρίζες της στο 1965, ειδικεύεται στον τομέα των Ηλεκτρονικών και Ηλεκτρικών Προϊόντων, Λευκών Ειδών και Μουσικών Οργάνων. Η εταιρεία είναι μέλος της πανευρωπαϊκής αλυσίδας καταστημάτων EURONICS κι έχει συνεργασίες με τις μεγαλύτερες εταιρείες στον τομέα, παράλληλα με μια συνεχώς αυξανόμενη διαδικτυακή παρουσία.

ΕΠΙΤΙΜΟΙ ΠΡΕΣΒΕΥΤΕΣ & ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

Ο σταθμός Contest SZ1A θα ήταν χρόνια πίσω χωρίς τους ανθρώπους που δώρισαν εξοπλισμό και χρήματα. Όλα γίνονται επειδή πολλοί φίλοι και συνάδελφοι ραδιοερασιτέχνες πίστεψαν στο όραμα μας και πρόσφεραν τη βοήθεια και την υποστήριξή τους. Εδώ αναφέρουμε τους φίλους και συναδέλφους μας που έχουν κάνει τις σημαντικότερες δωρεές με τη μορφή οικονομικής υποστήριξης, δωρεάς εξοπλισμού και σκληρής εθελοντικής εργασίας. Ωστόσο, δεν μπορούμε επίσης να μετρήσουμε και να ευχαριστούμε πολλά μέλη που πίσω από τα παρασκήνια είναι πραγματικοί ήρωες, θυσιάζοντας πολλά από τα σαββατοκύριακά τους, εργαζόμενοι για την κατασκευή, επισκευή και συντήρηση του Σταθμού Contest SZ1A!

Μία από τις σημαντικότερες δωρεές που δεχτήκαμε, ήταν από τον διάσημο DXer και DXpeditioner, Zorro Miyazawa JH1AJT (SK). Συναντηθήκαμε με τον Ζόρο στο Άγιο Όρος, όπου συντηρούσαμε τις κεραίες του μοναχού Απολλώ. Ο Ζόρο έγινε καλός φίλος της ομάδας μας και δώρισε το προσωπικό του πομποδέκτη, ένα Kenwood TS 950SDX μαζί με μια σημαντική οικονομική δωρεά. Η Ε.Ρ.Δ.Ε., αναγνωρίζοντας τα πολλά του επιτεύγματα, πρότεινε τον Zorro ως μέλος του CQ DX Hall of Fame, όχι μόνο για τις δωρεές και για την υποστήριξή του σ’ εμάς, αλλά για τη συνολική του συμβολή στον ραδιοερασιτεχνισμό, τις πολλές DXpeditions, την υποστήριξη του μοναχού Απολλώ στο Άγιο Όρος και άλλα πολλά. Η πρότασή μας έγινε δεκτή και αναφέρεται πλέον επίσημα ο Ζόρο στο Hall of Fame του CQ DX. Προς τιμήν του, έχουμε ονομάσει τη Θέση Λειτουργίας 1 (Run 1) ως Σταθμός Zorro JH1AJT.

Zorro JH1AJT
Zorro JH1AJT (SK)
Vangelis SV2BFN
Βαγγέλης SV2BFN

Ένας από τους πρώτους υποστηρικτές του σταθμού, είναι ο Βαγγέλης Γκέκας SV2BFN. Ο Βαγγέλης είναι πολύ γνωστός Έλληνας Contester και DXpeditioner, μέλος πολλών μεγάλων DXexpeditions όπως ZK3A (Tokelau Isl.), N8S (Swains Isl.), 3D2R (Rotuma), 8Q7GE, 5W0SV, 3D2FN, και έχει ευγενικά δωρίσει ένα σύνολο φίλτρων διέλευσης μπάντας (BPF) Dunestar στον σταθμό.

Dimitris SV1CIB
Δημήτρης SV1CIB

Ο Δημήτρης Λιανός SV1CIB είναι μέλος της Ε.Ρ.Δ.Ε και ένας από τους χειριστές μας σε RTTY/SSB/CW. Μεταξύ άλλων, κι εκτός της αφοσίωσης, της σκληρής δουλειάς και τον ελεύθερο χρόνο του για τη συντήρηση του σταθμού και την υποστήριξη της λειτουργίας του, έχει δωρίσει μια κεραία Hygain Exp-14 και έναν ρότορα Hygain HamIV που χρησιμοποιείται ακόμη σήμερα. Ο Δημήτρης παραχωρεί επίσης τον πομποδέκτη YAESU FT-1000 MK-V Field και το Voice Keyer του για χρήση στο σταθμό.

Kostas SV1DPI
Κώστας SV1DPI

Ο Κώστας Σταμάτης SV1DPI, πρώην Πρόεδρος της Ε.Ρ.Δ.Ε, Honor Roll DXer, Contester, DXpeditioner και μέλος του EP6T DXpedition στο νησί Kish του Ιράν στον Περσικό Κόλπο, και, ένας από τους χειριστές μας σε CW/SSB/RTTY έχει προσφέρει σημαντικό χρόνο, σημαντική οικονομική στήριξη και σημαντική δωρεά εξοπλισμού στο σταθμό, συμπεριλαμβανομένων των Dunestar 600 BPFs, Paddles, Microkeyer-II, Κεραίες & Εξοπλισμός κεραιών, Πύργοι, Ομοαξονικά καλώδια – κάθοδοι και ηλεκτρικές συσκευές.

Vassilis SV1DPJ
Βασίλης SV1DPJ

Ο Βασίλης Κοντοθανάσης SV1DPJ, μέλος της Ε.Ρ.Δ.Ε και ένας από τους χειριστές μας σε CW/SSB/RTTY, έχει προσφέρει σημαντική οικονομική στήριξη και εξοπλισμό, συμπεριλαμβανομένων των περισσότερων υποδομών πληροφορικής και δικτύου (διακομιστές, ethernet switch, επαναλήπτες wifi, καλώδιο UTP κ.λπ. ) τα οποία και συντηρεί ως IT Manager του σταθμού, καθώς και έχει παραχωρήσει έναν πομποδέκτη YAESU FT-990 και ένα Redpitaya SDR για τις ανάγκες του σταθμού.

Thanasis SV1CQK
Θανάσης SV1CQK

O Θανάσης Καψάλης SV1CQK, Ηλεκτρονικός, Πρόεδρος της Ε.Ρ.Δ.Ε, BBQ Grill Master, μέλος της ομάδας και ψυχή του συλλόγου, προσφέρει τη σκληρή δουλειά του, τον ελεύθερο χρόνο και την αφοσίωσή του στη συντήρηση των εγκαταστάσεων και της υποδομής μας, στη στήριξη της ομάδας σε κάθε διαγωνισμό και, μεταξύ άλλων, έχει επίσης δωρίσει κρίσιμο εξοπλισμό για το σταθμό, πολύ αναγκαία έπιπλα ύπνου και ακριβές ηλεκτρικές συσκευές.

Sotiris SV1BDO
Σωτήρης SV1BDO

Ο Σωτήρης Κατσιμαγκλής SV1BDO, πρώην Αντιπρόεδρος της Ε.Ρ.Δ.Ε, ο αρχιμάγειρας μας σε πολλούς διαγωνισμούς και ένας από τους χειριστές της ομάδας σε RTTY/SSB. Είναι ιδιοκτήτης της εταιρίας Silcom Masts & Antennas, κατασκεύασε τις Monoband Yagi κεραίες για τα 20μ και 10μ., έχει δωρίσει την Μonoband Yagi κεραία για τα 15μ & ένα Silcom Τηλεσκοπικό Ιστο, και έχει δώσει σημαντική οικονομική στήριξη στο σταθμό.

Giannis SV1GE
Ιωάννης SV1GE

Ο Ιωάννης Τράϊκος SV1GE, πρώην Πρόεδρος της Ε.Ε.Ρ και ιδιοκτήτης της ALLMAST, έχει συμμετάσχει μαζί μας σε διάφορους διαγωνισμούς SSB. Έχει δωρίσει μια Multi-band beam κεραία Mosley Pro67C2, ένα μεγάλο τμήμα πύργου αλουμινίου για το έργο αναβάθμισης του πύργου Νο.1 κι έχει δώσει σημαντική οικονομική στήριξη για τις ανάγκες του σταθμού.

Takis SV2FWV
Παναγιώτης SV2FWV

Ο Παναγιώτης Περρωτής SV2FWV, πρώην Πρόεδρος της Ε.Ε.Ρ, μέλος της Ε.Ρ.Δ.Ε, πρώην στέλεχος του Πολεμικού Ναυτικού και ένας από τους χειριστές μας σε CW, έχει δωρίσει σημαντικά ποσά για την οικονομική στήριξη του σταθμού αλλά και εξοπλισμό, συμπεριλαμβανομένης μιας Cushcraft A3S Multiband Yagi με το κιτ των 40 μέτρων, που χρησιμοποιείται σήμερα ως μια από τις Inband κεραίες του σταθμού και 3 χλμ καλώδιο για τις beverage.

Fotis SV8RMA
Φώτης SV8RMA

Ο Φώτης Παπαδέλλης SV8RMA, Dxer και Contester που ζει στη Λέσβο, έχει δωρίσει τρεις μονάδες κλιματισμού (Aircondition) που είναι απαραίτητες για την ουσιαστική λειτουργία του σταθμού (υποδομή HVAC) καθώς και ηλεκτρικές συσκευές για τις εγκαταστάσεις της κουζίνας / μαγειρείου.

Savas SV2AEL / 9H1AE
Σάββας SV2AEL / 9H1AE

Ο Σάββας Παυλίδης SV2AEL / 9H1AE, Έλληνας Contester και Ραδιοερασιτέχνης, έχει δώσει σημαντική οικονομική ενίσχυση στο σύλλογό μας. Με την ευγενική του κίνηση έχει προσφέρει ουσιαστική βοήθεια στην στήριξη της λειτουργίας και της ανάπτυξης του σταθμού και του συλλόγου.

Vassilis SV1BJW
Βασίλης SV1BJW

Ο Βασίλης Βάσσος SV1BJW, Έλληνας Contester και Ραδιοερασιτέχνης, καλός φίλος του SZ1A κι ένας από τους χειριστές μας στο CW, έχει προσφέρει σημαντική οικονομική στήριξη στον σύλλογο μας.

Dimitris "Jimmy" Lambrakopoulos
Δημήτρης Λαμπρακόπουλος

Ο Δημήτρης Λαμπρακόπουλος, αδελφός του SV1HKH, ο οποίος γεννήθηκε στον Κοκκινόλογγο Αγρινίου και τώρα ζει στις ΗΠΑ, έχει προσφέρει σημαντική οικονομική στήριξη και πολύ αναγκαία έπιπλα για τον θάλαμο ύπνου, κυρίως επειδή του αρέσει ότι βρισκόμαστε και δίνουμε ζωή στο χωριό του και μας βοηθάει με κάθε ευκαιρία.

Kostas SV1CQN
Κώστας SV1CQN

Ο Κώστας Καρακώστας SV1CQN, Honor Roll DXer, ένας από τους χειριστές μας σε CW/SSB και ένας από τους Αρχισυγκολλητές μας καθώς και συντηρητής των κεραιών Beverage μας. Μαζί με τη σκληρή δουλειά που ανοιχτόκαρδα προσφέρει, έχει επίσης συχνά δώσει οικονομική στήριξη κι έχει δωρίσει ηλεκτρικές συσκευές για τις εγκαταστάσεις της κουζίνας – μαγειρείου μας.

Andy SV1DKD
Ανδρέας SV1DKD

Ο Ανδρέας Γεωργακόπουλος SV1DKD, συνιδιοκτήτης της Pressidium®, μέλος της Ε.Ρ.Δ.Ε, έμπειρος Contester και DXer, και ένας από τους χειριστές μας σε CW/SSB, είναι υπεύθυνος για τη λειτουργία της Ιστοσελίδας μας και της σχετικής Web υποδομής μας, που είναι ευγενική χορηγία της εταιρείας του, ενώ παράλληλα έχει προσφέρει επίσης σημαντική οικονομική στήριξη όντας δίπλα μας κάθε φορά που χρειαζόμαστε. Επίσης έχει δωρίσει αναγκαίο εξοπλισμό, συμπεριλαμβανομένου ενός ολοκαίνουργιου Microkeyer-III και το νέο εξοπλισμό Συστημάτων Αντικεραυνικής Προστασίας του σταθμού.

George SV1ELF
Γιώργος SV1ELF (SK)

Ο Γιώργος Σωφρονάς SV1ELF, μέλος της Ε.Ρ.Δ.Ε, σπουδαίος Low-Band DXer, Έμπειρος Ηλεκτρονικός και ένας από τους χειριστές μας σε CW/SSB, έχει προσφέρει αμέτρητες ώρες για την κατασκευή και τη συναρμολόγηση πολλών από τα homebrew project μας, και εκτελεί συχνά την απαραίτητη ηλεκτρονική συντήρηση και επισκευή του εξοπλισμού μας. Ενώ έχει επίσης δωρίσει πολλά αντικείμενα και, σημαντικά ποσά κάθε φορά που τα χρειαζόμαστε, στηρίζοντας έτσι την λειτουργία και την ανάπτυξή μας. Δυστυχώς έφυγε από κοντά μας στις 20/9/2023…

Kostas SV4FFL
Κώστας SV4FFL

Ο Κώστας Ντόβας SV4FFL, Μέλος της Ε.Ρ.Δ.Ε, Contester, DXer και ένας από τους χειριστές μας στο CW, έχει προσφέρει σημαντική οικονομική στήριξη στον οργανισμό μας και έχει δωρίσει, μεταξύ πολλών άλλων, πολύ απαραίτητους Φερρίτες τύπου Mix-31 για την καλή λειτουργία του σταθμού μας.

Jef Claes ON4ACA / DD2CW
Jef Claes ON4ACA / DD2CW

Ο Jozef “Jef” Claes ON4ACA / DD2CW, Βέλγος Ραδιοερασιτέχνης που ζει στη Γερμανία, DXpeditioner και μέλος του TX5K DXpedition στο Clipperton Island, Γνωστός Contester και Χειριστής του SI9AM και νέος καλός φίλος του SZ1A, διευκόλυνε την αγορά ενός εξαιρετικού νέου ενισχυτή HF της OM Power για το σταθμό μας, κι έχει δωρίσει έναν πολύ αναγκαίο HF πομποδέκτη Yaesu FT-1000 MK-V Field και ένα Microkeyer II για τον σταθμό μας στη μνήμη του αγαπημένου του φίλου Marcel “Cel” Sterkens ON6UQ (SK). Προς τιμήν της εξαιρετικά ευγενικής του χειρονομίας, ονομάσαμε τη Θέση Λειτουργίας 3 (Run 2) ως το Σταθμό Marcel ON6UQ.

Cliff SV1JG
Κλεάνθης SV1JG

Ο Κλεάνθης Σακαλής SV1JG, πολύ γνωστός Contester, Honor Roll DXer, DXpeditioner και μέλος μεγάλων DXpeditions όπως SV1JG/A από το Άγιον Όρος, VP6DX (Ducie Isl.), YK9SV (Arwad Is.) και 8Q7SV (Μαλδίβες), καθώς και πολλές Ενεργοποιήσεις IOTA σε σπάνια Ελληνικά νησιά. Ήταν για πολλά χρόνια ARRL Card Checker, είναι μέλος της Ε.Ρ.Δ.Ε και ένας από τους χειριστές μας σε CW/SSB. Mας έχει δώσει σημαντική οικονομική στήριξη και έχει δωρίσει διάφορα αναγκαία είδη στο σταθμό μας.

Stathis SV5DKL
Στάθης SV5DKL

Ο Στάθης Μαλιάκης SV5DKL ζει στο νησί της Ρόδου και είναι ένας από τους πιο γνωστούς και έμπειρους Έλληνες Contesters και ένας από τους χειριστές CW/RTTY της ομάδας μας. Παρέχει στην ομάδα μας την τεχνογνωσία και την καθοδήγησή του στην στρατηγική και στις προχωρημένες τεχνικές Contesting, και υποστηρίζει σχεδόν κάθε νέο έργο μας με σημαντικές οικονομικές δωρεές.

Panagiotis SV8PMM
Παναγιώτης SV8PMM

Ο Παναγιώτης “Πάνος” Κλήμης SV8PMM ζει στην Αίγινα και λατρεύει το DX και το Contesting. Είναι ένας από τους χειριστές SSB της ομάδας μας, και εκτός από τους τόνους φιστικιών Αιγίνης που μας προμηθεύει σε κάθε διαγωνισμό, έχει επίσης κάνει σημαντικές οικονομικές δωρεές για την στήριξη του σταθμού μας.

Giannis SV1PMQ
Γιάννης SV1PMQ

Ο Γιάννης Μαρτσουκάκης SV1PMQ, DXer, ενεργοποιητής Flora & Fauna και IOTA, μέλος της Ε.Ρ.Δ.Ε, και ένας από τους χειριστές SSB της ομάδας μας. Έχει δωρίσει έπιπλα για το shack και για τις εγκαταστάσεις του σταθμού μας, καθώς και έχει προσφέρει σημαντική οικονομική υποστήριξη.

Vassilis SV1JMC
Βασίλης SV1JMC

Ο Βασίλης Κουκούτσης SV1JMC είναι DXer, μέλος της Ε.Ρ.Δ.Ε, ένας από τους χειριστές μας σε SSB/RTTY/CW και ένας από τους αναρριχητές των πύργων μας. Εκτός από τη σκληρή δουλειά του στη συντήρηση κεραιών και πύργων, έχει δωρίσει απαραίτητο εξοπλισμό, συμπεριλαμβανομένου ενός Voice-Keyer και ενός υπολογιστή, και βοηθάει με την οικονομική στήριξή του κάθε φορά που χρειαζόμαστε να φτιάξουμε κάτι.

Giannis SV1CQR
Γιάννης SV1CQR

Ο Ιωάννης Ρίζος SV1CQR, Μέλος της Ε.Ρ.Δ.Ε, Honor Roll DXer και μέλος της ομάδας του SZ1A, έχει δωρίσει ηλεκτρικές συσκευές για τις εγκαταστάσεις μας καθώς και έχει δώσει σημαντική οικονομική στήριξη στο σύλλογό μας.

Gianni I7PHH
Gianni I7PHH

Ο Gianni Capitanio I7PHH, ιδιοκτήτης της γνωστής εταιρείας Pro.sis.tel, DXer, Contester, DXpedtioner και καλός φίλος του SZ1A, συμμετείχε μαζι μας ως χειριστής CW της ομάδας SZ1A, ενώ έχει δωρίσει μια multiband vertical κεραία PST248VF για τον σταθμό.

Garo G0PZA
Garo G0PZA

Ο Garo Molozian G0PZA, Contester, DXer, έμπειρος χειριστής CW, μέλος της Ε.Ρ.Δ.Ε, ένας καλός φίλος και υποστηρικτής μας, έχει συμμετάσχει σαν χειριστής CW ως μέρος της ομάδας SZ1A, και, έχει προσφέρει σημαντική οικονομική στήριξη & δωρεές στον σύλλογό μας.

Tony LZ1JZ
Tony LZ1JZ

Ο Tony Stefanov LZ1JZ, DXer, Contester, μέλος της ομάδας contest LZ5R, διάσημος τυπογράφος QSL και καλός φίλος μας, έχει συμμετάσχει μαζί μας σε contest ως χειριστής της ομάδας SZ1A, κι έχει εκτυπώσει για εμάς, πολλές κάρτες QSL δωρεάν, για την υποστήριξη του οργανισμού μας.

Kostas SV1CQG
Κώστας SV1CQG

Ο Κώστας Γουρνέλος SV1CQG ειναι ένα από τα παλαιότερα Μέλη του SZ1A, πρώην Αντιπρόεδρος της Ε.Ρ.Δ.Ε και ζωτικό μέλος της Ομάδας, έχει προσφέρει την ανεκτίμητη βοήθεια και τη σκληρή δουλειά του αμέτρητες φορές και είναι μία από τις ψυχές του SZ1A. Υποστηρίζει συνεχώς την λειτουργία μας σε διαγωνισμούς και έχει δωρίσει Ηλεκτρικές Συσκευές και Εξοπλισμό Πληροφορικής, αλλά και πολλές φορές σημαντικά οικονομικά ποσά.

Apostolos SV1UK
Απόστολος SV1UK

Ο Απόστολος ΚαβαλιέρηςSV1UK, ιδρυτικό μέλος, πρώην Πρόεδρος και μέλος της Ε.Ρ.Δ.Ε, ένας Έλληνας DXer, συνταξιούχος δάσκαλος. Υπήρξε εκπαιδευτής για πολλούς νέους ραδιοερασιτέχνες, προσφέροντας την καθοδήγηση και τη βοήθειά του, ενώ παράλληλα έχει δωρίσει σημαντικά οικονομικά ποσά για την υποστήριξη κάθε νέου έργου και έχει δωρίσει πολλά άλλα απαραίτητα αντικείμενα.

Panos SV1HKH
Πάνος SV1HKH

Ο Πάνος Λαμπρακόπουλος, SV1HKH, πρώην Πρόεδρος της Ε.Ρ.Δ.Ε, Contester, DXer, κατάγεται από τον Κοκκινόλογγο Αγρινίου, που είναι και η έδρα του σταθμού μας, είναι ένας από τους χειριστές της ομάδας μας σε SSB καθώς και ο βασικός αναρριχητής των πύργων μας. Αφού πέρασε χρόνια στις ΗΠΑ, επέστρεψε στην Ελλάδα και προσφέρει συνεχώς την ανεκτίμητη βοήθειά του, συμπεριλαμβανομένης της κατασκευής και συντήρησης των εγκαταστάσεων, κεραιών, πύργων και υποδομών του σταθμού, καθώς και την σημαντική οικονομική στήριξη του στον οργανισμό μας.

Dennis SV1CDN
Διονύσης SV1CDN

Ο Διονύσης Δρακόπουλος SV1CDN, είναι μέλος της Ε.Ρ.Δ.Ε, και ένας από τους χειριστές της ομάδας μας σε CW. Είναι υπεύθυνος για τη λειτουργία του SZ1A RBN Skimmer και έχει επίσης δωρίσει σημαντικά ποσά για την στήριξη του συλλόγου μας.

Νίκος SV1VS

Ο Νίκος Πλουμιδάκης SV1VS, Έλληνας DXer και καλός φίλος του SZ1A, έχει δωρίσει δύο κεραίες 6 Element Quad Beam για τα 6m, επιτρέποντας στο SZ1A να συμμετέχει σε δραστηριότητες των 6 μέτρων.

Chris SV6JHA
Χρήστος SV6JHA

Ο Χρήστος Σιντόρης SV6JHA, DXer και Τεχνικός, κι ένας από τους χειριστές της ομάδας μας σε SSB, έχει δωρίσει απαραίτητο εξοπλισμό, όπως έναν υπολογιστή, ένα τρυπάνι με μπαταρία και άλλα αναγκαία είδη.

Ο μοναχός Απολλώ SV2ASP/A (SK) ήταν καλός μας φίλος. Διάσημος ραδιοερασιτέχνης, μοναχός και ο μοναδικός χειριστής από το Άγιο Όρος μέχρι το θάνατό του. Πολλές φορές τα μέλη της Ε.Ρ.Δ.Ε τον βοήθησαν με την συντήρηση των κεραιών του. Μας βοήθησε κατά την αναβάθμιση του σταθμού το 2017, όχι μόνο με με τη φιλία του και τις προσευχές του, κάτι που είμαστε σίγουρα ότι ακόμα κάνει, αλλά και με σημαντική δωρεά ομοαξονικού καλωδίου και ηλεκτρικού εξοπλισμού απολύτως αναγκαίου για το σταθμό.

Monk Apollo SV2ASP (SK)
Μοναχός Απολλώ (SK)
Mike Krideras - SV1RK
Μιχάλης SV1RK

Ο Μιχάλης Κριδεράς SV1RK, Ιδρυτικό μέλος της Ε.Ρ.Δ.Ε, από τους πιο γνωστούς Ελληνες DXer με DXCC Honor Roll, ARRL Card Checker, Ηλεκτρολόγος-Ηλεκτρονικός με μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευση, μέλος και ένθερμος υποστηρικτής του οργανισμού μας. Εχει προσφέρει επανειλημμένες φορές την βοήθεια του καθώς και σημαντική οικονομική στήριξη για τις ανάγκες του συλλόγου και του σταθμού.

Costas Panagiotopoulos - SV1AER
Κώστας SV1AER

Ο Κωνσταντίνος Παναγιωτόπουλος SV1AER, καλός φίλος και μέλος της Ε.Ρ.Δ.Ε., συνταξιούχος Στέλεχος & Μηχανικός του OTE / ΥΠΜΕ, πρώην Πρόεδρος της Ε.Ε.Ρ, και ένας από τους πλέον έμπειρους Έλληνες DXer με DXCC Ηοnor Roll από την ARRL, έχει δωρίσει σημαντικά ποσά για την οικονομική στήριξη μας με την πρόσφατη βοήθεια του για απόκτηση High Power BPF για τις ανάγκες του σταθμού.

Popa Ljubisa YU7EF
Popa Ljubisa YU7EF

Popa Ljubisa YU7EF, Μηχανολόγος Μηχανικός, Έμπειρος DXer, Γνωστός Σχεδιαστής Κεραιών και Καλός Φίλος του SZ1A. Ο Popa ευγενικά μας βοήθησε υποστηρίζοντας τα εργα κατασκευής κεραιών μας, παρέχοντας προσαρμοσμένα σχέδια για μερικές από τις Monoband Full-Size Yagi Beam κεραίες μας, εντελώς δωρεάν.

Γιάννης SV1BJP

Ο Γιάννης Ξαφάκης SV1BJP, Έλληνας DXer και καλός φίλος του SZ1A, έχει δωρίσει απαραίτητο εξοπλισμό για τις εγκαταστάσεις μας, επιτρέποντάς μας να παρέχουμε καθαρούς και άνετους χώρους ύπνου και διαβίωσης στους επισκέπτες μας.

Δώρα Κολοβού

Η Δώρα Κολοβού, μητέρα του καλού μας φίλου Γιώργου Κολοβού (SK), που δυστυχώς σκοτώθηκε νέος σε δυστύχημα, δώρισε τα περισσότερα εργαλεία του στο σύλλογό μας στη μνήμη του γιου της.

Κώστας Σαραγκανίδας

Ο Κωνσταντίνος Σαραγκανίδας, ιδιοκτήτης της Εταιρείας Υδραυλικών, Αρδευτικών και Υλικών Θέρμανσης Σαραγκανίδας, δώρισε απαραίτητες προμήθειες για την πλήρη ανακαίνιση των εγκαταστάσεων του μπάνιου του σταθμού.

Η Ιωάννα Αραβανή, Καλλιτέχνης, Μάρκετινγκ Expert, Creative Director και Brand Design Manager στην Pressidium, είναι ένθερμος υποστηρικτής του SZ1A. Προσέφερε ευγενικά τη βοήθειά της, την τεχνογνωσία και τα σχέδιά της για να καλύψει τις διάφορες ανάγκες μας, δωρεάν, και έχει κάνει υπέροχες δημιουργίες για τον οργανισμό μας (και για το VK2C). Την ευχαριστούμε θερμά για την όμορφη δουλειά της και ανυπομονούμε για την επόμενη εκπληκτική δημιουργία της για εμάς!

Ιωάννα Αραβανή

…και φυσικά υπάρχουν ακόμη πολλοί που έχουν δώσει οικονομική στήριξη συν πολύ χρόνο για να συμβούν όλα αυτά. Υπάρχουν πολλές φορές που φίλοι και συνάδελφοι δωρίζουν μικρότερα ποσά για να αγοράσουμε υλικά για μια κεραία, να φτιάξουμε ένα νέο πύργο, να βάψουμε το κτίριο κλπ. Με την πάροδο των ετών υπάρχουν τόσοι πολλοί που έχουν δωρίσει χρόνο, εξοπλισμό και χρήματα που σίγουρα, κατά λάθος, λείπουν κάποιοι από την παραπάνω λίστα.

Για αυτό τους ζητάμε να μας συγχωρήσουν και να τους δηλώσουμε ότι είμαστε ειλικρινά ευγνώμονες για την βοήθειά τους και πραγματικά εκτιμούμε καθέναν από αυτούς…