RADIO AMATEUR ASSOCIATION OF WESTERN GREECE

Μενού

Καθαρίστηκε και βάφτηκε το σακ στον Κοκκινόλογγο

Τις τελευταίες μέρες μια μεγάλη ομάδα ασχολήθηκε με τον καθαρισμό και το βάψιμο του χώρου του σακ. Το κτίριο έχει δύο χώρους. Ο ένας, ο πιιο μικρός, θα χρησιμοποιηθεί για σακ και ο μεγαλύτερος θα ετοιμαστεί για εντευκτήριο-χώρο φιλοξενίας.
Ο μικρότερος χώρος ήταν απίστευτα βρώμικος και ατακτοποίητος, όπως μπορεί να δει κάποιος στις φωτογραφίες. Καθαρίστηκε την Τετάρτη στις 29/9 και στη συνέχεια βάφτηκε την Παρασκευή 1/10.

Στη συνέχεια και τις επόμενες μέρες θα φτιαχτεί ο πάγκος που θα φιλοξενήσει τα μηχανήματα και θα διαμορφωθεί ο χώρος καλύτερα…. ενώ παράλληλα θα γίνουν και εργασίες στον πύργο.

Σχετικά άρθρα

Raw Scores στο CQ WW SSB 2016

8/11/2016 Ανακοινώνονται τα Raw Scores για το CQ WW SSB. Σύμφωνα μ’ αυτά είμαστε 1οιστην Ελλάδα, 8οι στην Ευρώπη και 22οι στον κόσμο.

Μάθετε Περισσότερα

6οι στην Ευρώπη, 10οι στον κόσμο!!!

Δημοσιεύτηκαν στο διαδίκτυο τα αποτελέσματα του CQ WPX RTTY 2013, που διεξήχθη τον περασμένο Μάρτιο. Σ’ αυτό το μεγάλο διαγωνισμό, συμμετείχαμε για πρώτη φορά στην κατηγορία Multi 2. Και μάλλον τα πήγαμε αρκετά καλά, αφού […]

Μάθετε Περισσότερα

Κεραία QUAD για τα 6μ

O SV1VS δωρίζει δύο κεραίες Quad 6 στοιχείων για τα 6 μέτρα. Τοποθετούμε (SV1KYX, SV1HLB, SV1HKH, SV1DPI, SV1JG, SV1CQK) πρόχειρα την μία από τις δύο, κι έτσι ο σταθμός αποκτά κεραία για τα 6 μέτρα.

Μάθετε Περισσότερα

1 Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση