RADIO AMATEUR ASSOCIATION OF WESTERN GREECE

Μενού

Καθαρίστηκε και βάφτηκε το σακ στον Κοκκινόλογγο

Τις τελευταίες μέρες μια μεγάλη ομάδα ασχολήθηκε με τον καθαρισμό και το βάψιμο του χώρου του σακ. Το κτίριο έχει δύο χώρους. Ο ένας, ο πιιο μικρός, θα χρησιμοποιηθεί για σακ και ο μεγαλύτερος θα ετοιμαστεί για εντευκτήριο-χώρο φιλοξενίας.
Ο μικρότερος χώρος ήταν απίστευτα βρώμικος και ατακτοποίητος, όπως μπορεί να δει κάποιος στις φωτογραφίες. Καθαρίστηκε την Τετάρτη στις 29/9 και στη συνέχεια βάφτηκε την Παρασκευή 1/10.

Στη συνέχεια και τις επόμενες μέρες θα φτιαχτεί ο πάγκος που θα φιλοξενήσει τα μηχανήματα και θα διαμορφωθεί ο χώρος καλύτερα…. ενώ παράλληλα θα γίνουν και εργασίες στον πύργο.

Σχετικά άρθρα

Κεραία QUAD για τα 6μ

O SV1VS δωρίζει δύο κεραίες Quad 6 στοιχείων για τα 6 μέτρα. Τοποθετούμε (SV1KYX, SV1HLB, SV1HKH, SV1DPI, SV1JG, SV1CQK) πρόχειρα την μία από τις δύο, κι έτσι ο σταθμός αποκτά κεραία για τα 6 μέτρα.

Μάθετε Περισσότερα

Παναγρίνια 2015

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015, οι εκδηλώσεις για τα πρώτα Παναγρίνια. Μεταξύ άλλων εκδηλώσεων, πραγματοποιήθηκε δρόμος με ποδήλατα, τρέξιμο και περπάτημα. Η συμμετοχή πολιτών ήταν πολύ μεγάλη. Μεταξύ άλλων η ΕΡΔΕ ήταν […]

Μάθετε Περισσότερα

Συντήρηση beverage

7/12/2016 Οι SV1CQN, SV1CIB πήγαν στο σταθμό για συντήρηση των beverages. Τοποθετήθηκε ράβδος γείωσης και αντίσταση στην Αμερικάνα (Νο1), η Γιαπωνέζα (Νο2) ελέγθηκε ξανά και είναι εντάξει, η Νο3 δείχνει 4-5 στάσιμα αλλά δεν πρόλαβαν […]

Μάθετε Περισσότερα

1 Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση