RADIO AMATEUR ASSOCIATION OF WESTERN GREECE

Μενού

ΜΑΘΗΜΑΤΑ για υποψήφιους ραδιοερασιτέχνες

Η ΕΡΔΕ ανακοινώνει την πρόθεσή της για τη διοργάνωση μαθημάτων προς τα μέλη της, που επιθυμούν να λάβουν μέρος στις εξετάσεις του Μαϊου 2008, εάν κι εφόσον διεξαχθούν στο Αγρίνιο ή αλλού.

Η πρώτη διερευνητική επαφή (και μάθημα) θα γίνει την Τετάρτη 9 Απριλίου 2008, στα γραφεία της ΕΡΔΕ, που βρίσκονται στον 1ο όροφο του πρώην κοινοτικού καταστήματος στο ΔΔ Καμαρούλας στο Αγρίνιο, ώρα 8μμ.

Υπενθυμίζεται ότι τα μαθήματα ότι είναι δωρεάν για τα μέλη της ΕΡΔΕ. Φυσικά όποιος επιθυμεί να τα παρακολουθήσει και δεν ανήκει στην ΕΡΔΕ, μπορεί να γίνει μέλος.

Παρακαλούνται τα μέλη μας να φροντίσουν ώστε κάθε τυχόν ενδιαφερόμενος να πληροφορηθεί την εν λόγω ανακοίνωση…

Σχετικά άρθρα

Φτιάξιμο αποθήκης

21/03/2017 Οι SV1KYX (μάστορας) και SV1DPI (βοηθός) φτιάχνουν μεταλλική αποθήκη στο πίσω μέρος του κτιρίου, προκειμένου να αποθηκεύσουμε διάφορα πράγματα που τώρα καταλαμβάνουν το χώρο συνεστίασης.

Μάθετε Περισσότερα

αποτελέσματα EA RTTY 2014

Εκδόθηκαν τα αποτελέσματα για το διαγωνισμό EA RTTY 2014. Ο διαγωνισμός αυτός διοργανώνεται από την Ισπανική Ένωση Ραδιοερασιτεχνών. Ο Δημήτρης SV1CIB είχε συμμετάσχει στον εν λόγω διαγωνισμό, χρησιμοποιώντας το διακριτικό της ΕΡΔΕ, SZ1A και κατέλαβε την […]

Μάθετε Περισσότερα

Συμμετοχή στο IARU Contest ως SX0HQ

Όπως συνηθίζουμε τα τελευταία χρόνια, έτσι και φέτος συμμετείχαμε στο διαγωνισμό της IARU (Διεθνής Ένωση Ραδιοερασιτεχνών), που διεξήχθη το περασμένο Σαββατοκύριακο 11-12 Ιουλίου 2015. Στο εν λόγω διαγωνισμό συνηθίζεται να συστήνονται Εθνικές Ομάδες από κάθε […]

Μάθετε Περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση