RADIO AMATEUR ASSOCIATION OF WESTERN GREECE

Μενού

Καθαρίστηκε και βάφτηκε το σακ στον Κοκκινόλογγο

Τις τελευταίες μέρες μια μεγάλη ομάδα ασχολήθηκε με τον καθαρισμό και το βάψιμο του χώρου του σακ. Το κτίριο έχει δύο χώρους. Ο ένας, ο πιιο μικρός, θα χρησιμοποιηθεί για σακ και ο μεγαλύτερος θα ετοιμαστεί για εντευκτήριο-χώρο φιλοξενίας.
Ο μικρότερος χώρος ήταν απίστευτα βρώμικος και ατακτοποίητος, όπως μπορεί να δει κάποιος στις φωτογραφίες. Καθαρίστηκε την Τετάρτη στις 29/9 και στη συνέχεια βάφτηκε την Παρασκευή 1/10.

Στη συνέχεια και τις επόμενες μέρες θα φτιαχτεί ο πάγκος που θα φιλοξενήσει τα μηχανήματα και θα διαμορφωθεί ο χώρος καλύτερα…. ενώ παράλληλα θα γίνουν και εργασίες στον πύργο.

Σχετικά άρθρα

CQ WPX RTTY 2016 ρεπορτάζ

Το Σαββατοκύριακο 13-14 Φεβρουαρίου 2016, ο SZ1A πήρε μέρος στο CQ WPX RTTY Contest, στην πολύ ανταγωνιστική κατηγορία Multi-Two (Πολλοί χειριστές, 2 Πομποδέκτες). Χειριστές του σταθμού ήταν οι SV1JMC, SV1JMO, SV1CIB, SV1DPI, SV1JG και SV1BDO. Μας τίμησαν με την παρέα τους […]

Μάθετε Περισσότερα

9ος Ημιμαραθώνιος “Μιχ. Κούσης” ρεπορτάζ

Για 9η συνεχή φορά η ΕΡΔΕ ήταν παρούσα, βοηθώντας και συμμετέχοντας εθελοντικά, στη διοργάνωση του 9ου ημιμαραθωνίου “Μιχ. Κούσης”. Ο αγώνας αυτός γίνεται προς τιμήν του Αγρινιώτη Μαραθωνοδρόμου Μιχάλη Κούση και διοργανώνεται από το Δήμο […]

Μάθετε Περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

                                                                            […]

Μάθετε Περισσότερα

1 Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση