RADIO AMATEUR ASSOCIATION OF WESTERN GREECE

Μενού

Συμμετοχή στο CQ WPX RTTY Contest 2015

dpiΩραία τα περάσαμε στο cq wpx rtty το περασμένο Σαββατοκύριακο 14-15  Φεβρουαρίου. Πήγαμε στο RedForest νωρίς την Παρασκευή το απόγευμα, ως συνήθως. Τα πάντα έδειχναν έτοιμα, αφού είχαμε αφιερώσει όλα τα τελευταία Σαββατοκύριακα στη συντήρηση του σταθμού.
Έτσι το κύριο μέλημά μας ήταν να ετοιμάσουμε το φαί!! Λίγο ποτό και δεν άργησαν οι χοροί, τα ώπα και στο τέλος όταν ήρθαν και τα παιδιά από την Αθήνα, τα “δεν πάμε για ύπνο και τρέχουμε την άλλη φορά το contest;”. Παρόλα αυτά, κανά μισάωρο πριν αρχίσει ο διαγωνισμός, στρωθήκαμε στην καρέκλα.
cib snΔυστυχώς η αρχή ήταν λίγο προβληματική αφού οι operators που χρησιμοποίησαν το σταθμό για ένα QSO με το K1N, κόλλησαν ιό το κυρίως computer!!! Τελικά δεν ήταν όλα έτοιμα. Οι SV1DPJ, SV1DPI ανέλαβαν το δύσκολο έργο της απεντόμωσης σιχτιρίζοντας… Το άγχος μεγάλωσε όταν αρχίσαμε να ακούμε τα τσιτσιρίσματα κι εμείες κάναμε ακόμη επανεκινήσεις σε ασφαλή λειτουργία. Έτσι χάσαμε κάνα μισάωρο στην αρχή. Τι να πεις… Τα κακά του ίντερνετ!!
ukΤα καλά ήταν ότι είχαμε επιτέλους live camera και το κυριότερο live score. Έγινε μεγάλη μάχη με τους άλλους σταθμούς που συμμετείχαν και στο τέλος πήραμε και συγχαρητήρια για την ωραία μάχη που δώσαμε με το RY6Y με τον οποίον παλεύαμε συνεχώς. Λογικά κάναμε ρεκόρ SV και περιμένουμε με ενδιαφέρον τα τελικά αποτελέσματα για μια καλή θέση στην Ευρώπη. Χειριστές ήταν οι SV1CIB, SV1DPI, SV1DPJ, SV1ELF,SV2FWV, SV1SN, SV1JMO και βοηθητικοί αλλά απαραίτητοι οι SV1CQK, SV1CQG, SV1UK. 
scoreΤο φαγητό εκτός από τα γνωστά, εμπλουτίστηκε με ζεστή μπουγάτσα για πρωινό και καλό ντόπιο κρασί που προσέφεραν οι (SV1HLB, SV1HKZ). Πολλοί ήταν και οι συνάδελφοι που εκμεταλλευόμενοι τις ωραίες μέρες, μας επισκέφτηκαν κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού.

Σχετικά άρθρα

ΚΑΛΥΨΗ APRS ΣΤΗΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ

Πρόσφατα ένας συνάδελφος, ο SV2LLJ, ταξίδεψε από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη κι από κει στα Ιωάννινα μέσω της Εγνατίας και τελικά πέρασε στην Αχαϊα από το Ρίο-Αντίρριο. Σ’ όλη τη διαδρομή έκανε εκπομπή APRS. Από […]

Μάθετε Περισσότερα

Μετεγκατάσταση του RU88

Το RU88 (439.100/431.500) μετά από κάμποσο καιρό που λειτουργούσε από τον Προφήτη Ηλία Αγρινίου, μεταφέρθηκε σε νέα θέση, στο σπίτι του μέλους της ΕΡΔΕ, Νίκο Σταμούλη. Η μεταφορά κρίθηκε απαραίτητη αφού δε μπορύσαμε να ανταποκριθούμε […]

Μάθετε Περισσότερα

ο SZ1A(SV1BDO) 1ος στο CQ WW RTTY 2019

O SV1BDO συμμετείχε ως SZ1A στο CQ WW RTTY 2019 στην κατηγορία Single operator Assited 20m. Ο Σωτήρης βγήκε πρώτος στην Ελλάδα και 16ος στην Ευρώπη. Μια χαρά, αν σκεφτεί κάποιος ότι ανάμεσα μαγείρεψε κιόλας […]

Μάθετε Περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση