RADIO AMATEUR ASSOCIATION OF WESTERN GREECE

Μενού

Συμμετοχή στο CQ WPX RTTY 9-10 Φεβ 2013

cib_cqk
Η ΕΡΔΕ σκοπεύει να συμμετάσχει στο διαγωνισμό CQ WPX RTTY, το Σαββατοκύριακο 9-10 Φεβρουαρίου 2013, από το σταθμό contest που διατηρούμε στον Κοκκινόλογγο, με το διακριτικό SZ1A.
Όποιος ενδιαφέρεται να συμμετάσχει και να ζήσει μια ωραία εμπειρία συναδελφικότητας, μεγάλου pileup, κατεδάφισης, γλεντιού, κλπ. ας επικοινωνήσει μαζί μας. Ανάλογα με τις συμμετοχές που θα υπάρξουν θα καθορίσουμε και την κατηγορία συμμετοχής μας. Πιθανότατα Multi Single ή Multi 2… (η φωτογραφία είναι από την περσινή συμμετοχή μας)

Σχετικά άρθρα

Βελτιώσεις στον Κοκκινόλογγο

Σταθης, SV1HLB, SV1HKH απολαμβάνουν τη νέα κουζίνα-μπαρ Νέες βελτιώσεις και προσθηκες έγινα στο σταθμό του Κοκκινόλογγου. Τον τελευταίο καιρό και μετά την επίσκεψη φίλων από πιο μακριά, δημιουργήθηκε η ανάγκη καλύτερης ξενοδοχειακής υποστήριξης. Έτσι αγοράστηκε […]

Μάθετε Περισσότερα
Project Vedema SX9V Remote Off Grid Ham Radio

Project Vedema SX9V – Remote Ραδιοερασιτεχνικός Σταθμός (βίντεο)

SX9V Περιγραφή, αυτοματισμοί και λειτουργία του remote σταθμού Ιστορία Τα τελευταία χρόνια αφενός του αυξημένου θορύβου στις πόλεις, ειδικά στις χαμηλές μπάντες και αφετέρου ο περιορισμένος χώρος για την τοποθέτηση  αποδοτικών κεραιών,  με ώθησαν στην […]

Μάθετε Περισσότερα

Νέα λυχνία για τον ΟΜ

H OM μας έστειλε μια καινούρια λυχνία GU84B μετά τα παράπονά μας ότι ο ΟΜ δε δουλεύει πάντα σωστά αλλά μερικές φορές κόβει βγάζοντας μήνυμα λάθους.

Μάθετε Περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση