RADIO AMATEUR ASSOCIATION OF WESTERN GREECE

Μενού

Μεγάλη επιτυχία η Λαϊκή βραδιά της ΕΡΔΕ

Με μεγάλη επιτυχία, τόσο από συμμετοχής κόσμου, όσο και οργανωτικά και οικονομικά, πραγματοποιήθηκε στον προαύλειο χώρο του σταθμού της ΕΡΔΕ στον Κοκκινόλογγο, η λαϊκή βραδιά που διοργανώσαμε. Το γλέντι κράτησε κυριολεκτικά μέχρι το ξημέρωμα. Η τελευταία παρέα έφυγε μετά τις 7 το πρωί!!! Όλα τα εμπλεκόμενα μέρη, προεξάρχοντος του προέδρου SV1HKH, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Οφείλουμε ιδιαίτερα να ευχαριστήσουμε τους SV1CQK για την παροχή του εξοπλισμού και τον SW1HLB που κατάφερε να εξυπηρετήσει πάνω από 200 άτομα στο πι και φι. Ακόμη βοήθησαν στο σερβίρισμα οι SV1CIB, SV1CQG, SW1HKZ, SV1DPI, ενώ ο SV1HKH ήταν παντού!! Κυριολεκτικά όλα ήταν υπέροχα. Ένα μπράβο στο ΔΣ που το αποφάσισε και το διοργάνωσε. 
Συγκινητική η συμμετοχή και συμπαράσταση στο έργο της ΕΡΔΕ των κατοίκων του Κοκκινόλογγου. Μας έδωσαν θάρρος και δύναμη να προχωρήσουμε, ακόμα περισσότερο, στη βελτίωση του σταθμού.
Θέλουμε να απευθύνουμε ένα μεγάλω ευχαριστώ σε όλους όσους μας τίμησαν με τη συμμετοχή τους.
Πολλές φωτογραφίες (από τον SV1CIF) στον επόμενο σύνδεσμο

Σχετικά άρθρα

SSB QSO via Qatar OSCAR-100 - The First Geostationary Satellite carrying Amateur Radio

Πρακτικές Οδηγίες για να Βγείτε στον Oscar-100 (βίντεο)

Γενικά Ο Oscar 100 είναι ο πρώτος γεωστατικός ραδιοερασιτεχνικός αναμεταδότης (transponder) και εκτοξεύτηκε στις 15 Νοεμβρίου 2018. Είναι ένα κοινό σχέδιο της Qatar Satellite Company (Es’hailSat), της Qatar Amateur Radio Society (QARS) και της AMSAT […]

Μάθετε Περισσότερα

Συμμετοχή SZ1A στο CQWW SSB 2009

Το Σαββατοκύριακο 24-25 Οκτωβρίου 2009, πραγματοποιήθηκε ο παγκόσμιος διαγωνισμός CQ WW SSB. Ο διαγωνισμός αυτός ως γνωστόν θεωρείται ο μεγαλύτερος παγκοσμίως. Διοργανώνεται από το αμερικάνικο περιοδικό CQ και τυχαίνει μεγάλης αποδοχής από όλους τους ραδιοερασιτέχνες […]

Μάθετε Περισσότερα

το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας

Η ψηφοφορία που διοργανώσαμε σχετικά με το αν θέλουμε οι ραδιοερασιτέχνες “κατηγορίας 2” να έχουν πρόσβαση στα HF, είχαμε συνολικά 27 απαντήσεις. 15 απάντησαν αρνητικά και 12 θετικά.

Μάθετε Περισσότερα

1 Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση