RADIO AMATEUR ASSOCIATION OF WESTERN GREECE

Μενού

Η ομάδα SZ1A σπάει το ρεκόρ του σταθμού στο CQ WW SSB 2023

SZ1A sets New Own Record in CQ WW DX 2023 SSB

Η ανυπομονησία υπήρχε διάχυτη σε ολόκληρη την ομάδα καθώς περιμέναμε τα αποτελέσματα του διαγωνισμού CQ World Wide DX SSB 2023. Ο γνωστός σταθμός μας, SZ1A, έχει κατακτήσει μια σειρά διακρίσεων στην κατηγορία Multi-Single High Power στο συγκεκριμένο διαγωνισμό, συμμετέχοντας εδώ και 30 χρόνια.

Εμφανιζόμενη ως μια σταθερά καλή συμμετοχή στην Ελληνική επικράτεια, η ομάδα του SZ1A εξασφάλισε την πρώτη θέση στην Ελλάδα, ενώ παράλληλα καταφέραμε μια ικανοποιητική επίδοση συνολικά στο διαγωνισμό, έχοντας στο νου μας τη γεωγραφική μας θέση που δεν είναι ευνοϊκή, κατατασσόμενοι στην 31η θέση στην Ευρώπη και στην 46η στον κόσμο.

Αυτό που καθιστά αυτή την επίτευξη ξεχωριστή για εμάς όμως, είναι ότι σπάσαμε το δικό μας μακροχρόνιο ρεκόρ που ίσχυε από το 2004. Η ομάδα του SZ1A ξεπέρασε το προηγούμενο καλύτερό μας σκορ, καταφέρνοντας την καλύτερη επίδοση μας μέχρι στιγμής. Το ότι τα καταφέραμε αποτελεί απόδειξη της προσπάθειάς μας για βελτίωση της ομάδας και του σταθμού SZ1A. Η αφοσίωσή μας στην επιμόρφωση και στην υπέρβαση των ικανοτήτων μας έχει αρχίσει να αποδίδει με αυτή την προσπάθεια.

Χειριστές αυτή τη φορά ήταν οι ZS6EZ, SV1CIB, SV1DKD, SV1DPI, SV1DPJ, SV1HKH, SV1JG, SV3RPQ και SV8PMM

H ομάδα του SZ1A εκφράζει την ευγνωμοσύνη της στους συναδέλφους που μας κάλεσαν, για τα πολλά QSO που συνέβαλαν στην επιτυχία μας, και απευθύνουμε μια θερμή πρόσκληση σε όλους τους συναδέλφους ραδιοερασιτέχνες να μας επισκεφτούν και να συμμετέχουν μαζί μας σε μελλοντικούς διαγωνισμούς. Αυτή η θερμή πρόσκληση σκοπό έχει όλοι να ζήσουν τον ενθουσιασμό του contesting δίπλα σ’ εμάς, ως μέλη της ομάδας, ενισχύοντας έτσι και την συναδελφικότητα και τη συνεργασία μέσα στην ραδιοερασιτεχνική κοινότητα.

Με το βλέμμα μας στραμμένο προς ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες, η ομάδα του SZ1A ανυπομονεί να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που μας περιμένουν εμπνευσμένοι από τον συλλογικό πάθος και την αποφασιστικότητα όλων όσων συμμετέχουν.

Σχετικά άρθρα

Μεγάλη επιτυχία του SZ1A

Από εκεί που δεν το περιμένεις έρχονται οι μεγαλύτερες επιτυχίες. Τον περασμένο Οκτώβριο του 2014, ο σταθμός ήταν σε μια μεταβατική κατάσταση. Ουσιαστικά προετοιμαζόμασταν για τη συμμετοχή μας τον επόμενο Νοέμβριο στο CQ WW CW. […]

Μάθετε Περισσότερα

ο SZ1A 2ος στην Ευρώπη στο διαγωνισμό της ARRL 10m 2007

Στις 8-9 Δεκεμβρίου 2007, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Δυτικής Ελλάδας συμμετείχε στο ARRL 10m contest (διακριτικό SZ1A). Η ομάδα φέτος αποτελούνταν από τους Κώστα SV8BUS, Δημήτρη SV1CIB, Κώστα SV1DPI, Γιώργο SV1ELF και […]

Μάθετε Περισσότερα

Αποτελέσματα CQ WPX RTTY 2017

Δημοσιεύτηκαν σήμερα 18 Ιουλίου 2017 τα αποτελέσματα του CQWPX RTTY 2017. Είχαμε λάβει μέρος στην κατηγορία Μ2 αν και αρχικά είχαμε αρχίσει σαν MS. Ένα λάθος όμως μας οδήγησε να γυρίσουμε πλήρως σε Μ2 μετά […]

Μάθετε Περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση