RADIO AMATEUR ASSOCIATION OF WESTERN GREECE

Μενού

Η ομάδα SZ1A σπάει το ρεκόρ του σταθμού στο CQ WW SSB 2023

SZ1A sets New Own Record in CQ WW DX 2023 SSB

Η ανυπομονησία υπήρχε διάχυτη σε ολόκληρη την ομάδα καθώς περιμέναμε τα αποτελέσματα του διαγωνισμού CQ World Wide DX SSB 2023. Ο γνωστός σταθμός μας, SZ1A, έχει κατακτήσει μια σειρά διακρίσεων στην κατηγορία Multi-Single High Power στο συγκεκριμένο διαγωνισμό, συμμετέχοντας εδώ και 30 χρόνια.

Εμφανιζόμενη ως μια σταθερά καλή συμμετοχή στην Ελληνική επικράτεια, η ομάδα του SZ1A εξασφάλισε την πρώτη θέση στην Ελλάδα, ενώ παράλληλα καταφέραμε μια ικανοποιητική επίδοση συνολικά στο διαγωνισμό, έχοντας στο νου μας τη γεωγραφική μας θέση που δεν είναι ευνοϊκή, κατατασσόμενοι στην 31η θέση στην Ευρώπη και στην 46η στον κόσμο.

Αυτό που καθιστά αυτή την επίτευξη ξεχωριστή για εμάς όμως, είναι ότι σπάσαμε το δικό μας μακροχρόνιο ρεκόρ που ίσχυε από το 2004. Η ομάδα του SZ1A ξεπέρασε το προηγούμενο καλύτερό μας σκορ, καταφέρνοντας την καλύτερη επίδοση μας μέχρι στιγμής. Το ότι τα καταφέραμε αποτελεί απόδειξη της προσπάθειάς μας για βελτίωση της ομάδας και του σταθμού SZ1A. Η αφοσίωσή μας στην επιμόρφωση και στην υπέρβαση των ικανοτήτων μας έχει αρχίσει να αποδίδει με αυτή την προσπάθεια.

Χειριστές αυτή τη φορά ήταν οι ZS6EZ, SV1CIB, SV1DKD, SV1DPI, SV1DPJ, SV1HKH, SV1JG, SV3RPQ και SV8PMM

H ομάδα του SZ1A εκφράζει την ευγνωμοσύνη της στους συναδέλφους που μας κάλεσαν, για τα πολλά QSO που συνέβαλαν στην επιτυχία μας, και απευθύνουμε μια θερμή πρόσκληση σε όλους τους συναδέλφους ραδιοερασιτέχνες να μας επισκεφτούν και να συμμετέχουν μαζί μας σε μελλοντικούς διαγωνισμούς. Αυτή η θερμή πρόσκληση σκοπό έχει όλοι να ζήσουν τον ενθουσιασμό του contesting δίπλα σ’ εμάς, ως μέλη της ομάδας, ενισχύοντας έτσι και την συναδελφικότητα και τη συνεργασία μέσα στην ραδιοερασιτεχνική κοινότητα.

Με το βλέμμα μας στραμμένο προς ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες, η ομάδα του SZ1A ανυπομονεί να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που μας περιμένουν εμπνευσμένοι από τον συλλογικό πάθος και την αποφασιστικότητα όλων όσων συμμετέχουν.

Σχετικά άρθρα

40-2CD εγκατάσταση

Επιτέλους, ένα όνειρο πολλών ετών έγινε πραγματικότητα. Η 2 στοιχείων για τα 40μ είναι πλέον στο θρόνο της, έστω και καθυστερημένα σύμφωνα με την αρχική σχεδίαση. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά… Εδώ […]

Μάθετε Περισσότερα

Πρόβλημα στο PW1…

Μεταβήκαμε στο σταθμό την Παρασκευή 23-9-2016 για το CQWW RTTY. Βρήκαμε τσουρουφλισμένο, από τους κεραυνούς που είχαν πλήξει την περιοχή 1-2 βδομάδες πριν, το PW1. Δεν είχε κεραίες πάνω φυσικά (πάντα βγαίνουν), αλλά το γεγονός […]

Μάθετε Περισσότερα

Βγήκαν τα αποτελέσματα του CQ World Wide DX Contest CW 2019

Εκδόθηκαν τα αποτελέσματα του CQ WW CW 2019.  Το τελικό μας σκορ είναι 4.778.427 πόντοι. Αυτό το αποτέλεσμα μας δίνει την 1η θέση στην Ελλάδα, την 34η στην Ευρώπη και τη 52η στον κόσμο στην […]

Μάθετε Περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση