RADIO AMATEUR ASSOCIATION OF WESTERN GREECE

Μενού

ΜΑΘΗΜΑΤΑ για υποψήφιους ραδιοερασιτέχνες

Η ΕΡΔΕ ανακοινώνει την πρόθεσή της για τη διοργάνωση μαθημάτων προς τα μέλη της, που επιθυμούν να λάβουν μέρος στις εξετάσεις του Μαϊου 2008, εάν κι εφόσον διεξαχθούν στο Αγρίνιο ή αλλού.

Η πρώτη διερευνητική επαφή (και μάθημα) θα γίνει την Τετάρτη 9 Απριλίου 2008, στα γραφεία της ΕΡΔΕ, που βρίσκονται στον 1ο όροφο του πρώην κοινοτικού καταστήματος στο ΔΔ Καμαρούλας στο Αγρίνιο, ώρα 8μμ.

Υπενθυμίζεται ότι τα μαθήματα ότι είναι δωρεάν για τα μέλη της ΕΡΔΕ. Φυσικά όποιος επιθυμεί να τα παρακολουθήσει και δεν ανήκει στην ΕΡΔΕ, μπορεί να γίνει μέλος.

Παρακαλούνται τα μέλη μας να φροντίσουν ώστε κάθε τυχόν ενδιαφερόμενος να πληροφορηθεί την εν λόγω ανακοίνωση…

Σχετικά άρθρα

Πάλι αναβλήθηκαν οι εξετάσεις….

Πάλι αναβλήθηκαν οι εξετάσεις ραδιοερασιτεχνών!!! Δυστυχώς τα κομπιούτερ αρνήθηκαν ξανά να συνεργαστούν κι έτσι μετά από ταλαιπωρία 2 και πλέον ωρών, ανακοινώθηκε στους υποψηφίους η αναβολή των εξετάσεων. Απ’ ότι ειπώθηκε, από τον Προϊστάμενο της Υπηρεσίας κ. […]

Μάθετε Περισσότερα

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο ατην Ε.Ρ.Δ.Ε.

Το νέο ΔΣ της ΕΡΔΕ έχει ως εξής: Πρόεδρος : Παναγιώτης Λαμπρακόπουλος SV1HKH Αντιπρόεδρος: Αστέρης Ευαγγέλου SV2HQL Γραμματέας : Γιώργος Επιτρόπου SW1HLA Ταμίας : Χρήστος Λαμπρακόπουλος SW1KYX Μέλος : Γιάννης Μπελεγρίνης SW1HKR

Μάθετε Περισσότερα

χιόνια στο… σταθμό!!!

09/01/2017 Ο SV1HKH πάει στο σταθμό και είναι χιονισμένος!!!

Μάθετε Περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση