RADIO AMATEUR ASSOCIATION OF WESTERN GREECE

Μενού

Συμμετοχή στο CQ WPX RTTY 9-10 Φεβ 2013

cib_cqk
Η ΕΡΔΕ σκοπεύει να συμμετάσχει στο διαγωνισμό CQ WPX RTTY, το Σαββατοκύριακο 9-10 Φεβρουαρίου 2013, από το σταθμό contest που διατηρούμε στον Κοκκινόλογγο, με το διακριτικό SZ1A.
Όποιος ενδιαφέρεται να συμμετάσχει και να ζήσει μια ωραία εμπειρία συναδελφικότητας, μεγάλου pileup, κατεδάφισης, γλεντιού, κλπ. ας επικοινωνήσει μαζί μας. Ανάλογα με τις συμμετοχές που θα υπάρξουν θα καθορίσουμε και την κατηγορία συμμετοχής μας. Πιθανότατα Multi Single ή Multi 2… (η φωτογραφία είναι από την περσινή συμμετοχή μας)

Σχετικά άρθρα

Συμμετοχή στο WPX CW

Η ΕΡΔΕ πρόκειται να συμμετάσχει στο διεθνή διαγωνισμό που διοργανώνει το περιοδικό CQ, WPX CW, το προσεχές Σαββατοκύριακο 28-29 Mαΐου. Θα χρησιμποιηθεί το διακριτικό του συλλόγου SZ1A , όπως πάντα. Όποιος ενδιαφέρεται να συμμετάσχει, είναι […]

Μάθετε Περισσότερα

Προβατίνα… Contest

14/01/2017 Διοργανώνουμε το 1οΠροβατίνα Contest στον Κοκκινόλογγο. Ο Πάνος Μήλιος πρόσφερε μια προβατίνα για ψήσιμο. Μια μεγάλη παρέα μαζευτήκαμε, ακόμη περισσότεροι προσκλήθηκαν, και ψήσαμε την προβατίνα υπό τις οδηγίες του μάστορα Πάνου Μήλιου. Οι συγκεντρωθέντες […]

Μάθετε Περισσότερα

Επιτροπές ΕΡΔΕ 2014-2016

Την προπερασμένη Τετάρτη 14 Μαϊου 2014, συνεδρίασε το νεο-εκλεγμένο ΔΣ της ΕΡΔΕ και όρισε εκ νέου τα μέλη των επιτροπών της ΕΡΔΕ. Λεπτομέρειες για τα πρόσωπα και τις αρμοδιότητες της κάθε επιτροπής μπορείτε να δείτε εδώ.

Μάθετε Περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση