RADIO AMATEUR ASSOCIATION OF WESTERN GREECE

Μενού

Επίσκεψη Ν. Κασίμη SV0CY στο Αγρίνιο

sv0cyΤην περασμένη Παρασκευή 16 Μαΐου επισκέφθηκε το Αγρίνιο (και την ευρύτερη περιοχή), ο γνωστός ραδιοερασιτέχνης και εκδότης του περιοδικού “Ραδιοτηλεπικοινωνίες“, Νίκος Κασίμης SV0CY.
Ο αγαπητός Νίκος ήρθε σε επαφή με τους ντόπιους ραδιοερασιτέχνες και παραβρέθηκε στην κατεδάφιση της Παρασκευής στο “Γυροδικείο”.  Διεξήχθησαν πολλές συζητήσεις για ραδιοερασιτεχνικά θέματα αλλά και για τις επερχόμενες εκλογές, ενώ ο Νίκος έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το σταθμό μας στον Κοκκινόλογγο. Παράλληλα εδόθησαν αμοιβαίες υποσχέσεις για περαιτέρω συνεργασία στο μέλλον και προβολή των δραστηριοτήτων της ΕΡΔΕ μέσα από τις σελίδες του περιοδικού. Στη φωτογραφία από αριστερά στα δεξιά οι: Κώστας SV1HKO, Δημήτρης SV1SN, Γιάννης SV1JMI, SV1;Θανάσης, Κώστας SV1CQG, Νίκος SV0CY, Γιάννης SV1CQR, Κωνσταντίνος SV1DPI, Παναγιώτης SV1HKH.

Σχετικά άρθρα

το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας

Η ψηφοφορία που διοργανώσαμε σχετικά με το αν θέλουμε οι ραδιοερασιτέχνες “κατηγορίας 2” να έχουν πρόσβαση στα HF, είχαμε συνολικά 27 απαντήσεις. 15 απάντησαν αρνητικά και 12 θετικά.

Μάθετε Περισσότερα

Aποκτήστε online το Bραβείο SZ1A με έξι μοναδικά QSO

Το 2016, γεννήθηκε η ιδέα του βραβείου κατά τη διάρκεια φαγητού και συζήτησης, όπως γίνεται συνήθως. Μετά από απόφαση του ΔΣ, η Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Δυτικής Ελλάδας, άρχισε να απονέμει το βραβείο SZ1A 6 QSOs Award […]

Μάθετε Περισσότερα

ΧΟΡΟΣ ΕΡΔΕ

Μεγάλη επιτυχία είχε και φέτος ο Αποκριάτικος χορός μας. Πολλοί φίλοι μας τίμησαν με την παρουσία τους και όλοι περάσαμε καλά και χορέψαμε στο φιλόξενο Κοράλι του συναδέλφου SV1DHU. Ευχαριστούμε όλους τους δωροθέτες για ακόμη […]

Μάθετε Περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση