RADIO AMATEUR ASSOCIATION OF WESTERN GREECE

Μενού

Η Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Δυτικής Ελλάδας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της

SZ1A New Year's Event and Cake 2024

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της για το 2024 έκοψε η Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Δυτικής Ελλάδας, σε γνωστό κατάστημα εστίασης του Αγρινίου, σήμερα το μεσημέρι, Κυριακή, 4 Φεβρουαρίου 2024.

Η εορταστική αυτή εκδήλωση, στην οποία συμμετείχαν περισσότεροι από 50 Ραδιοερασιτέχνες, μέλη των οικογενειών τους και φίλοι τους, έδωσε την ευκαιρία στα μέλη του δραστήριου συλλόγου μας να ευχηθούν ο ένας στον άλλο καλή χρονιά, με υγεία και ευημερία, αλλά και να συνομιλήσουν μεταξύ τους και πέραν των ραδιοκυμάτων.

Η Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Δυτικής Ελλάδας – SZ1A εύχεται σε όλους καλή κι ευτυχισμένη χρονιά και στα μέλη της και όλους τους συναδέλφους Ραδιοερασιτέχνες «καλές επαφές»!

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα ευλόγησε ο πατέρας Αναστάσης, εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίας Βαρβάρας, ενώ ο Πρόεδρος της Ένωσης, Θανάσης Καψάλης SV1CQK και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου αντάλλαξαν ευχές με όλα τα μέλη. Στη συνέχεια ακολούθησε γεύμα, ενώ το τυχερό φλουρί έπεσε σε ένα από τα πιο καινούρια μέλη του Συλλόγου μας, που μόλις πήρε το δίπλωμά του στις πρόσφατες εξετάσεις, ο οποίος κέρδισε ένα «κλειδί» σημάτων Morse (χειριστήριο).

Η Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Δυτικής Ελλάδας – SZ1A εύχεται σε όλους καλή κι ευτυχισμένη χρονιά και στα μέλη της και όλους τους συναδέλφους Ραδιοερασιτέχνες «καλές επαφές»!

Σχετικά άρθρα

Το Echolink ζει και βασιλεύει…

Όσοι δεν είναι τακτικοί τελευταία στο Echolink, ας μάθουν ότι ζει και βασιλεύει και τον κόσμο κυριεύει… Ο καλός μας φίλος Πλάτωνας, που φιλοξενεί το σταθμό Echolink του συλλόγου μας, πρόσθεσε μια ακόμη δυνατότητα. Όποιος […]

Μάθετε Περισσότερα

SKIMMERS λήψη πολλαπλών RTTY & PSK σημάτων (2ο μέρος)

γράφει ο Διονύσης Δρακόπουλος, SV1CDN ΕΙΣΑΓΩΓΗ Στην προηγούμενη ενότητα ασχοληθήκαμε με τον σχεδιασμό της όλης λύσης, σκιαγραφώντας τις συνδέσεις των διαφορετικών οντοτήτων και μονάδων λογισμικού. Θα συνεχίσουμε με την εγκατάσταση, παραμετροποίηση και χρήση του απαραίτητου […]

Μάθετε Περισσότερα

ΟΜΙΛΙΑ SV1SN: ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ, ΕΠΙΔΡΑΣΕΙΣ, ΤΡΟΠΟΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Στις 11 Φεβρουαρίου 2009, ο Δημήτρης Παπαδιώτης SV1SN, μας παρουσίασε μια ιδιαίτερα καλή και κατατοπιστική ομιλία σχετικά με την Ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία, τις επιδράσεις αυτής και τους τρόπους προστασίας.Πολλοί φίλοι, μέλη και μη του συλλόγου μας, […]

Μάθετε Περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση