RADIO AMATEUR ASSOCIATION OF WESTERN GREECE

Μενού

Η Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Δυτικής Ελλάδας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της

SZ1A New Year's Event and Cake 2024

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της για το 2024 έκοψε η Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Δυτικής Ελλάδας, σε γνωστό κατάστημα εστίασης του Αγρινίου, σήμερα το μεσημέρι, Κυριακή, 4 Φεβρουαρίου 2024.

Η εορταστική αυτή εκδήλωση, στην οποία συμμετείχαν περισσότεροι από 50 Ραδιοερασιτέχνες, μέλη των οικογενειών τους και φίλοι τους, έδωσε την ευκαιρία στα μέλη του δραστήριου συλλόγου μας να ευχηθούν ο ένας στον άλλο καλή χρονιά, με υγεία και ευημερία, αλλά και να συνομιλήσουν μεταξύ τους και πέραν των ραδιοκυμάτων.

Η Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Δυτικής Ελλάδας – SZ1A εύχεται σε όλους καλή κι ευτυχισμένη χρονιά και στα μέλη της και όλους τους συναδέλφους Ραδιοερασιτέχνες «καλές επαφές»!

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα ευλόγησε ο πατέρας Αναστάσης, εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίας Βαρβάρας, ενώ ο Πρόεδρος της Ένωσης, Θανάσης Καψάλης SV1CQK και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου αντάλλαξαν ευχές με όλα τα μέλη. Στη συνέχεια ακολούθησε γεύμα, ενώ το τυχερό φλουρί έπεσε σε ένα από τα πιο καινούρια μέλη του Συλλόγου μας, που μόλις πήρε το δίπλωμά του στις πρόσφατες εξετάσεις, ο οποίος κέρδισε ένα «κλειδί» σημάτων Morse (χειριστήριο).

Η Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Δυτικής Ελλάδας – SZ1A εύχεται σε όλους καλή κι ευτυχισμένη χρονιά και στα μέλη της και όλους τους συναδέλφους Ραδιοερασιτέχνες «καλές επαφές»!

Σχετικά άρθρα

Διάσημοι στην Αμερική. Στην Ελλάδα;

Το South California Contest Club (Σύλλογος διαγωνισμών της Νότιας Καλιφόρνια), ενδιαφέρθηκε, έμαθε και δημοσίευσε σχετικό άρθρο για την ΕΡΔΕ και το SZ1A.  O Jim AF6O, που επικοινώνησε μαζί μας εκ μέρους του SCCC, μας έγραψε μεταξύ άλλων: “write […]

Μάθετε Περισσότερα

Εκτός λειτουργίας το Echolink

Προσωρινά εκτός λειτουργίας είναι ο κόμβος Echolink της περιοχής μας. Ο κόμβος λειτουργεί με ευθύνη της ΕΡΔΕ από τις 29 Απριλίου του 2009 με μηχανήματα που είχε δωρίσει ο SV1CIF. Τον τελευταίο καιρό λειτουργούσε συνδυασμό με το […]

Μάθετε Περισσότερα

Ομιλία “DX και διάδοση στα 2 μέτρα” στις 18/11/2009

Με χαρά ανακοινώνουμε ότι την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2009 και ώρα 18:30, ο αγαπητός σε όλους μας Γιάννης SV1BJY, γνωστός αφενός για την αγάπη του για τα 2 μέτρα και αφετέρου από τη στήλη του […]

Μάθετε Περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση