RADIO AMATEUR ASSOCIATION OF WESTERN GREECE

Μενού

Τα νέα από το μέτωπο

Σήμερα το πρωί, έγινε μια τελευταία προσπάθεια να το ποθετηθεί η κεραία. Δυστυχώς αφενός το δύσκολο του εγχειρήματος αφετέρου ο αέρας που μειώθηκε μεν αλλά δε σταμάτησε, δεν μας επέτρεψε να την τοποθετήσουμε στον πύργο. Χθες Πέμπτη πάλι έγινε προσπάθεια η  οποία δεν ευοδώθηκε λόγω του δυνατού ανέμου που έπνεε στην περιοχή. Το παράδοξο είναι ότι στο Αγρίνιο, 20 χλμ παραπέρα είχε και έχει άπνοια….
Τοποθετήθηκαν όμως τα δίπολα για τα 80 και 160μ. Το απόγευμα θα προσπαθήσουμε να βάλουμε την κεραία σ’ έναν εξάμετρο ιστό και να είμαστε στον αέρα. Τι να κάνουμε… Πρέπει να προσπαθήσετε λίγο παραπάνω για να μας ακούσετε (με το χάι χάι). SZ1A ολέ… και τα μυαλά στον πύργο….

Σχετικά άρθρα

Raw Scores στο CQ WW SSB 2016

8/11/2016 Ανακοινώνονται τα Raw Scores για το CQ WW SSB. Σύμφωνα μ’ αυτά είμαστε 1οιστην Ελλάδα, 8οι στην Ευρώπη και 22οι στον κόσμο.

Μάθετε Περισσότερα

CQWW RTTY 2013 Συμμετοχή Μ2

Το Σαββατοκύριακο 28-29 Σεπτέμβρη, μαζευτήκαμε, όπως είχαμε προαναγγείλει, στον Κοκκινόλογγο. Ο σταθμός είχε ανακαινιστεί (για την ακρίβεια μέχρι την τελευταία στιγμή δουλεύαμε πάνω σ’ αυτό). Η αγωνία μας για το αν θα πάνε όλα καλά, […]

Μάθετε Περισσότερα

Επαναλειτουργεί το J41VAB

Μετά από πολύ καιρό και πολλές προσπάθειες το APRS-digi J41VAB επαναλειτουργεί.Το συγκεκριμένο digi βρίσκεται στον Παλιοπλάτανο Ναυπακτίας και ουσιαστικά παίρνει όλα τα beacon της Εθνικής οδού Αθηνών-Πατρών ενώ ενώνει και μεγάλο μέρος της Δυτικής Ελλάδας […]

Μάθετε Περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση