RADIO AMATEUR ASSOCIATION OF WESTERN GREECE

Μενού

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΡΔΕ ΣΤΗΝ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ



Όπως είχαμε επισημάνει στο παρελθόν, η ΕΡΔΕ είχε δηλώσει τη συμμετοχή της στην προσπάθεια του Δήμου Αγρινίου που σε συνεργασία με την Πυροσβεστική, εκπόνησε μια σειρά από σχέδια και δράσεις, για την πρόληψη πυρκαγιάς κατά τη θερινή περίοδο στην περιοχή μας. Είχαμε υποσχεθεί ότι τις μέρες υψηλού κινδύνου κι εφόσον αυτό μας ζητηθεί, θα διαθέταμε άτομα εθελοντικά, που θα πρόσεχαν για τον κίνδυνο πυρκαγιάς. Πράγματι στις 25-26 Ιουλίου 2009 μας ζητήθηκε και είμαστε εκεί. Οι SV1JMF, SV2HQL, SV1CQG, SW1HKR, SV1HKH και SW1HLA ήταν στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας και οι SW1HKZ, SW1KYX στην περιοχή του Κοκινόλογγου. Αξίζει να αναφέρουμε ότι την ομάδα της Αγίας Μαρίνας επισκέφθηκε ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αγρινίου, ο οποίος και συνεχάρη τους συναδέλφους και μας ευχαρίστησε για τη συμμετοχή μας.
Στις επόμενες μέρες είχαμε και σχετικά θετικά δημοσιεύματα από τις εφημερίδες “Παναιτωλική” και “Συνείδηση”, τις οποίες και ευχαριστούμε.

Σχετικά άρθρα

Πρωτομαγιά 2017

Μια μεγάλη παρέα πήγε στον Κοκκινόλογγο για να περάσουμε όλοι μαζί την Πρωτομαγιά. Πιο μακρινός ο Θοδωρής SV1EJD με την οικογένειά του, καθώς και ο Βασίλης SV1DPJ, που ήρθαν από την Αθήνα για το σκοπό […]

Μάθετε Περισσότερα

Δημοσίευση άρθρου στο SV-νέα 161 για το CQ WW 2016

18/01/2017 Δημοσίευση άρθρου στο SV νέα 161 για το σταθμό και εξώφυλλο φωτογραφία του SV4FFL στο σταθμό  

Μάθετε Περισσότερα

Αποτελέσματα του CQ WW SSB 2018

Εκδόθηκαν τα αποτελέσματα του CQ WW SSB Contest 2018. O SZ1A είναι 1ος στην Ελλάδα, 7ος στην Ευρώπη στην κατηγορία Multi Multi. Συγχαρητήρια σε όλους.

Μάθετε Περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση