RADIO AMATEUR ASSOCIATION OF WESTERN GREECE

Μενού

Μαθήματα – λειτουργία γραφείων

Η ΕΡΔΕ, όπως σε κάθε εξεταστική περίοδο, προσφέρει στα μέλη της δωρεάν μαθήματα. Από την Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2008 και κάθε Τετάρτη έως τις εξετάσεις και ώρα 20-21 θα παραδίδονται μαθήματα προετοιμασίας για τις εξετάσεις στα γραφεία μας στο πρώην κοινοτικό κατάστημα Καμαρούλας.
Σημειώνεται ότι δεν έχει ορισθεί ακόμα ημερομηνία εξετάσεων αλλά σύμφωνα με το νόμο και εφόσον υπάρχει ικανός αριθμός αιτήσεων, αυτές γίνονται τα δίμηνα Σέπτέμβριος-Οκτώβριος και Απρίλιος Μάιος κάθε έτους. Εικάζεται ότι μιας και δεν υπήρξε ικανός αριθμός την άνοιξη, οι πιθανότητες να γίνουν τώρα είναι αυξημένες. Σε κάθε περίπτωση οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να προετοιμαστούν…
Με την ευκαιρία υπενθυμίζω ότι μετά την καλοκαιρινή ραστώνη, τα γραφεία είναι ανοικτά κάθε Τετάρτη 7-9 το απόγευμα και είναι καλό όλοι (αδειούχοι και μη) να έχουν έστω και μια αραιή παρουσία.

Σχετικά άρθρα

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Το Δ.Σ. της Ένωσης Ραδιοερασιτεχνών Δυτικής Ελλάδας εύχεται σε όλους ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ κι ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2009

Μάθετε Περισσότερα

Πρωτομαγιά 2018

Τα περάσαμε όμορφα… Μια ωραία παρέα ραδιοερασιτεχνών και μη, γιορτάσαμε την Πρωτομαγιά σήμερα στο SZ1A. Όλοι μαζί φάγαμε, ήπιαμε, κάναμε σχέδια επί σχεδίων, δώσαμε υποσχέσεις, και φτιάξαμε και λουλουδένιο στεφάνι με ντόπια προϊόντα! Μεταξύ άλλων […]

Μάθετε Περισσότερα

Κεραία QUAD για τα 6μ

O SV1VS δωρίζει δύο κεραίες Quad 6 στοιχείων για τα 6 μέτρα. Τοποθετούμε (SV1KYX, SV1HLB, SV1HKH, SV1DPI, SV1JG, SV1CQK) πρόχειρα την μία από τις δύο, κι έτσι ο σταθμός αποκτά κεραία για τα 6 μέτρα.

Μάθετε Περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση