RADIO AMATEUR ASSOCIATION OF WESTERN GREECE

Μενού

Κοπή πίτας ΕΡΔΕ 2019

Με την παρουσία πλέον των 20 φίλων και μελών, κόψαμε την βασιλόπιτα της ΕΡΔΕ, την Κυριακή 3/2 και ώρα 12, στο σταθμό διαγωνισμών και εκτάκτων αναγκών, που διατηρεί η Ένωση Ραδιοερασιτεχνών, στον Κοκκινόλογγο. 

Την τελετή ευλόγησε ο Αιδεσιμότατος και συνάδελφος ραδιοερασιτέχνης Κωνσταντίνος Γιολδάσης SV1RLA. 

Με απόφαση του ΔΣ, τιμήθηκε ο Παναγιώτης Λαμπρακόπουλος SV1HKH για την πολυετή προσφορά του στο σύλλογο και το ραδιοερασιτεχνισμό και του απονεμήθηκε από τον Πρόεδρο σχετική πλακέτα. 



Ο τυχερός που κέρδισε το φλουρί ήταν ο Κώστας Καρακώστας SV1CQN. 

Ακολούθησε Barbecue για όλους τους παρευρισκομένους. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον κ. Αϋφαντή για τα κρέατα που πρόσφερε καθώς και τον κ. Αντρέα Κυριλή (Οιναγορά) για το κρασί. 

Μεταξύ άλλων απολαύσαμε ωραίες φωτογραφίες και βίντεο του σταθμού από το Drone του Γιάννη Μπελεγρίνη SV1HKR.



Σχετικά άρθρα

J41THE

Τελικά την Κυριακή ανηφορίσαμε προς το Θέρμο και το μοναστήρι της Αγίας Παρασκευής. Η συμμετοχή ήταν ανέλπιστα μεγάλη, με συμμετέχουσες πολλές οικογένειες και πολλούς ραδιοερασιτέχνες. Επίσης ήρθαν αρκετοί Θέρμιοι που εξέφρασαν ενδιαφέρον για το χόμπι […]

Μάθετε Περισσότερα

CQ WW SSB 2018 Φωτογραφίες

Φωτογραφικό ρεπορτάζ από τη συμμετοχή μας στο CQ WW SSB Contest τις 27-28 Οκτωβρίου 2018

Μάθετε Περισσότερα

Αποτελέσματα EA RTTY Contest 2016

Εκδόθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα για το διαγωνισμό EA RTTY Contest 2016, όπου καταφέραμε να τερματίσουμε 1οι Έλληνες και στην 3η θέση στον κόσμο στην κατηγορία . Θα μπορούσαμε να κάνουμε καλύτερο σκορ αφού στην ουσία δουλεύαμε μόνο το ένα ράδιο.Χειριστές […]

Μάθετε Περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση