RADIO AMATEUR ASSOCIATION OF WESTERN GREECE

Μενού

Εξετάσεις Ραδιοερασιτεχνών στις 30 Ιουλίου

Σύμφωνα με τη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Αιτωλοακαρνανίας, οι εξετάσεις ραδιοερασιτεχνών Α περιόδου 2015, θα διεξαχθούν στο Αγρίνιο, την Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν αιτήσεις μέχρι 5 εργάσιμες μέρες πριν την ημερομηνία διεξαγωγής. Άρα μέχρι και την Τετάρτη 22 Ιουλίου πρέπει να μεταβούν στην υπηρεσία Μεταφορών και Επικοινωνιών της περιοχής τους (Αγρίνιο, Μεσολόγγι, Ναύπακτο) και να υποβάλλουν αίτηση. Οι εξετάσεις θα διεξαχθούν στο Αγρίνιο.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει είναι πάνω από 12 ετών και να υποβάλλουν αίτηση, φωτοτυπία ταυτότητας και παράβολο 26 ευρώ για τη συμμετοχή τους στις εξετάσεις, καθώς και άδεια παραμονής αν είναι αλλοδαποί.
Υπενθυμίζουμε ότι οι εξετάσεις είναι ηλεκτρονικές, διεξάγονται δηλαδή σε ηλεκτρονικό υπολογιστή. Το πρόγραμμα που χρησιμοποιεί ο υπολογιστής στις εξετάσεις, καθώς και τις ερωτήσεις για την εισαγωγική κατηγορία και για την κατηγορία 1, μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

Σχετικά άρθρα

Γενική Συνέλευση Κυριακή 10 Μαρτίου 2013, ώρα 10:30

Αγρίνιο, 19-2-2013.                                                     Αριθ. Πρωτ: 1/2013 Π Ρ Ο Σ  ΟΛΑ […]

Μάθετε Περισσότερα

Η “Μητέρα Όλων Των Διακοπτών” (MOAS II) είναι εδώ!

Ιστορία… Πρώτα απ’ όλα… ιστορία. Ο Paul K1XM έφτιαξε για το Yankee Clipper Contest Club έναν controller (μια συσκευή ας πούμε), που ονόμασε Mother of all switches ήτοι σε απλά Ελληνικά «Μητέρα όλων των διακοπτών». […]

Μάθετε Περισσότερα

Τοποθέτηση AirCondition στον Κοκκινόλογγο

Και AirCondition έχει από προχθές ο σταθμός του SZ1A στον Κοκκινόλογγο. Ο Θανάσης SV1CQK, μας λυπήθηκε βλέποντάς μας να συμμετέχουμε στο IARU contest τον Ιούλιο και αποφάσισε να δωρίσει ένα AirCondition στο σύλλογο!!! Πραγματικά οι συνθήκες […]

Μάθετε Περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση