RADIO AMATEUR ASSOCIATION OF WESTERN GREECE

Μενού

Εξετάσεις Β’ περιόδου 2023 στην Αιτωλοακαρνανία

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία εξετάσεων ραδιοερασιτεχνών Β’ περιόδου 2023 για την Αιτωλοακαρνανία. Οι εξετάσεις θα διεξαχθούν στην υπηρεσία Συγκοινωνιών Μεσολογγίου, την Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 8:30πμ. Η απόφαση όπως δημοσιεύτηκε στη Διαύγεια είναι η ΑΔΑ 9Δ307Λ6-ΑΓΓ.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν αίτηση συνοδευόμενη από τα απαραίτητα δικαιολογητικά μέσω της πλατφόρμας https://radioerasitexnes.gov.gr ή στην αντίστοιχη υπηρεσία Μεταφορών και Επικοινωνιών (Αγρίνιο, Μεσολόγγι, Ναύπακτο), μέχρι την 1η Δεκεμβρίου 2023.

Αναλυτικά χρειάζονται να υποβληθούν τα ακόλουθα δικαιολογητικά:

  • Αντίγραφο δελτίου αστυνομικής ταυτότητος ή διαβατηρίου ή άδειας οδήγησης για την ταυτοποίηση του ενδιαφερόμενου και τη διαπίστωση της ημερομηνίας γέννησης.
  • Σε περιπτώσεις υπηκόων άλλων χωρών πού διαμένουν νόμιμα στην Ελλάδα, αποδεικτικά έγγραφα πού σχετίζονται με τα στοιχεία τους, την ηλικία, υπηκοότητα και την μόνιμη διαμονή τους συμπεριλαμβανομένης και της άδειας παραμονής στις περιπτώσεις που προβλέπεται.
  • Υπεύθυνη δήλωση στην οποία να αναφέρεται η ταχυδρομική διεύθυνση της μόνιμης κατοικίας τους.
  • Παράβολο 26 € (e-παράβολο εκτυπώνεται από την ιστοσελίδα του Υπουργείου Οικονομικών https://www1.gsis.gr ακολουθώντας τη διαδρομή: Χορήγηση παραβόλου Φορέας δημοσίου: Υποδομών και Μεταφορών/Ραδιοεπικοινωνίες-Κατηγορία Παραβόλου: Ραδιοερασιτέχνες Πτυχίο – Τύπος παραβόλου [5113] Συμμετοχή στις εξετάσεις για πτυχίο).
  • Δύο φωτογραφίες (υποβάλλονται μετά την επιτυχή έκβαση των εξετάσεων για την έκδοση του πτυχίου).
  • Αποδεικτικό αποφοίτησης από δημοτικό σχολείο ή ανώτερης βαθμίδας.

Η Ε.Ρ.Δ.Ε. σκοπεύει να διεξάγει μαθήματα για υποψήφιους, εφόσον υπάρχει ενδιαφέρον φυσικά. Πρώτη συνάντηση με τυχόν ενδιαφερόμενους αυτή την Τετάρτη 4/10/2023 στα γραφεία μας στο πρώην κοινοτικό κατάστημα Καμαρούλας Αγρινίου (1ος όροφος), 7-9μμ. Σε κάθε περίπτωση είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε κάθε υποψήφιο και να προσπαθήσουμε να του λύσουμε οποιαδήποτε απορία. Επικοινωνήστε μαζί μας είτε μέσω της φόρμας επικοινωνίας είτε ελάτε στα γραφεία μας κάθε Τετάρτη 7-9μμ. Μπορείτε να βρείτε και να τυπώσετε τα βιβλία του υποψηφίου στο site μας.

Σχετικά άρθρα

χιόνια στο… σταθμό!!!

09/01/2017 Ο SV1HKH πάει στο σταθμό και είναι χιονισμένος!!!

Μάθετε Περισσότερα

Χρόνια πολλά!

Χρόνια πολλά κι ευτυχισμένο το νέο έτος 2019!

Μάθετε Περισσότερα

Παρουσίαση “τα βασικά για το νέο ραδιοερασιτέχνη”

Την περασμένη Τετάρτη 7 Μάη, καλωσορίσαμε τους νέους ραδιοερασιτέχνες της περιοχής μας, με μια εκδήλωση-παρουσίαση στα γραφεία του συλλόγου μας στην Καμαρούλα. Την παρουσίαση έκανε ο συνάδελφος και γραμματέας της ΕΡΔΕ, Κωνσταντίνος Σταμάτης, SV1DPI. Με […]

Μάθετε Περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση