RADIO AMATEUR ASSOCIATION OF WESTERN GREECE

Μενού

Αποτελέσματα του CQ WW RTTY 2012

sv1gygΔημοσιεύτηκαν στο τεύχος του Μαρτίου 2013 του περιοδικού CQ, τα αποτελέσματα του διαγωνισμού CQ WW RTTY 2013, που διεξήχθη τον περασμένο Σεπτέμβριο. Ο Γιάννης, SV1GYG, συμμετείχε με το διακριτικό της ΕΡΔΕ, SZ1A στον εν λόγω διαγωνισμό.
Εκείνο τον καιρό στήναμε το δεύτερο πύργο και όλη η ενέργειά μας είχε αφιερωθεί σ’ αυτόν το σκοπό. Επίσης οι ενισχυτές ήταν προς επισκευή κι έτσι είχαμε αποφασίσει να μη συμμετάσχουμε. Ο Γιάννης όμως, όντας ανήσυχος και φανατικός RTTYer, αποφάσισε να συμμετάσχει έστω κι έτσι: χωρίς ενισχυτή και χωρίς clusters. Με την ισχύ του μηχανήματος λοιπόν, συμμετείχε αρκετές ώρες το Σάββατο, με σκοπό να συνεχίσει την προσπάθειά του την Κυριακή. Δυστυχώς το παζλ συμπληρώθηκε, όταν την Κυριακή το πρωί, ο υπολογιστής αρνήθηκε να ανοίξει, ώστε να μπορέσει να συνεχίσει την προσπάθειά του. Έτσι τερμάτισε 4ος στην κατηγορία του, πίσω από τους SV3GKU, SV7CUD, SV1QEZ.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:
wwrtty2013results

Σχετικά άρθρα

Επιστολή της ΕΡΔΕ στον Περιφερειάρχη

Η ΕΡΔΕ, με αφορμή το θέμα που δημιουργήθηκε με την Υπηρεσία Μεταφορών και Επικοινωνιών Αγρινίου και τη μη τέλεση των εξετάσεων, έστειλε, μετά από ομόφωνη απόφαση του ΔΣ της, επιστολή με θέμα «Συμπεριφορά του Τμήματος Μεταφορών […]

Μάθετε Περισσότερα

Τρίαθλον-DX-Contest

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη δημιουργία ενός νέου Ελληνικού contest: το Τriathlon–Dx–Contest. Όλα άρχισαν τον Αύγουστο του 2011, όταν ο Μιχάλης SV5BYR, συνέλαβε την ιδέα. Το όραμα άρχισε να παίρνει σάρκα και οστά […]

Μάθετε Περισσότερα

Επιτροπές ΕΡΔΕ 2014-2016

Την προπερασμένη Τετάρτη 14 Μαϊου 2014, συνεδρίασε το νεο-εκλεγμένο ΔΣ της ΕΡΔΕ και όρισε εκ νέου τα μέλη των επιτροπών της ΕΡΔΕ. Λεπτομέρειες για τα πρόσωπα και τις αρμοδιότητες της κάθε επιτροπής μπορείτε να δείτε εδώ.

Μάθετε Περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση