RADIO AMATEUR ASSOCIATION OF WESTERN GREECE

Μενού

Αγιασμός στον Κοκκινόλογγο



αγιασμόςΌπως είχαμε προαναγγείλει, το Σάββατο 24 Νοεμβρίου έγινε αγιασμός στο σταθμό της ΕΡΔΕ στον Κοκκινόλογγο. Ο ιερέας, πατέρας Κωνσταντίνος Γιολδάσης, αγαπητός και γνωστός στους περισσότερους αφού είναι υποψήφιος ραδιοερασιτέχνης, ήρθε γύρω στις 3:30μμ και ξεναγήθηκε στους χώρους του σταθμού.

Στις 4:00 μμ όπως ήταν προγραμματισμένο άρχισε η τελετή. Παρά πολλά μέλη ήρθαν και παρεβρέθησαν ενώ ο σταθμός διέκοψε τη συμμετοχή του στο διαγωνισμό για λίγο.

Ελπίζουμε και με τη βοήθεια του Θεού πλέον, να αναπτύξουμε το σταθμό και να τον αποδώσουμε άρτια εξοπλισμένο και λειτουργούντα σε όλη την Ελληνική και όχι μόνο ραδιοερασιτεχνική κοινότητα.
Σχετικές Φωτογραφίες εδώ.

Σχετικά άρθρα

Γενική Συνέλευση 2019

Σύμφωνα με απόφαση του ΔΣ, την προσεχή Δευτέρα 18 Μαρτίου και ώρα 7μμ θα γίνει Γενική Συνέλευση (προσοχή: όχι εκλογές αλλά μόνο γενική συνέλευση) στα γραφεία της ΕΡΔΕ στην Καμαρούλα, με θέματα: Απολογισμός 2018 Έγκριση […]

Μάθετε Περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

                                                                            […]

Μάθετε Περισσότερα

Λαϊκή μουσικοχορευτική βραδιά στον Κοκκινόλογγο

Το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου, στον προαύλειο χώρο του Δημοτικού σχολείου στον Κοκκινόλογγο (20 χλμ περίπου από το Αγρίνιο προς το Καρπενήσι – μετά τις Ραΐνες αριστερά), όπου στεγάζεται και ο σταθμός contest της ΕΡΔΕ, θα […]

Μάθετε Περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση