RADIO AMATEUR ASSOCIATION OF WESTERN GREECE

Μενού

Χαρούμενο το 2011 με πολλά DX και Contest

Ο πρόεδρος SV1HKH κόβει την βασιλόπιτα
 Όπως είχαμε ανακοινώσει και από το blog μας, έγινε σήμερα 16 Ιανουαρίου 2011, η κοπή της Βασιλόπιτας, για το καλωσόρισμα  του 2011, στο σταθμό μας, στον Κοκκινόλογγο. Η επιλογή του χώρου έγινε για δυο λόγους: αφενός για να τονίσουμε ότι η χρονιά που έρχεται θα συμμετάσχουμε σε  πολλά contests από το σύλλογο, και αφετέρου διευκόλυνε τα σχέδια μας για ψήσιμο και διασκέδαση, αμέσως μετά. 
Ο καιρός ήταν υπέροχος με έναν δυνατό ήλιο και ο Βοριάς που φυσούσε δε μας ενόχλησε καθόλου. Μάλιστα είχαμε την ευκαιρία να τσεκάρουμε ότι ο πύργος είναι ακλόνητος παρότι τον αέρα. Την κοπή της πίτας που πρόσφερε το κατάστημα “πέντε” που βρίσκεται στην Ηλία Ηλιού στο Αγρίνιο, το οποίο και ευχαριστούμε. Ακολούθησε ψήσιμο σουβλακίων, λουκάνικων και κοτόπουλων, αγορασμένων σε ειδικές τιμές από τον SV1CQM, ενώ το κρασί ήταν ντόπιο, προσφορά του SWL Κώστα (που έχει ατέλειωτη υπομονή περιμένοντας να γίνουν κάποτε εξετάσεις). 
ο SV1HKD σε QSO με τον SV2HQL
Πολλοί φίλοι παραβρέθηκαν και μερικοί δεν έχασαν την ευκαιρία για qso στο νεότευκτο σταθμό. Μάλιστα ένα από τα qso ήταν με τον αντιπρόεδρο της ΕΡΔΕ, SV2HQL, ο οποίος ήταν σήμερα μακριά, αλλά και τόσο κοντά μέσω των ερτζιανών. Και του χρόνου….

Σχετικά άρθρα

To R2-SV1E στα Ακαρνανικά επαναλειτουργεί

Κατόπιν συντονισμένης προσπάθειας των SV2HQL, SV1CQG, SW1HKH, SV1DPI και SWL Κώστα Λαμπρακόπουλου, και την αμέριστη συμπαράσταση του ΔΣ της ΕΡΔΕ, ο αναμεταδότης των Ακαρνανικών επαναλειτουργεί. Υπήρχε πρόβλημα με την κεραία και την κάθοδο, οι οποίες […]

Μάθετε Περισσότερα

Αποτελέσματα SARTG WW RTTY 2016

8/12/2016 Εκδόθηκαν τα αποτελέσματα του SARTG WW RTTY Contest 2016.Είμαστε πρώτοι στον κόσμο σε αριθμό QSOαλλά τρίτοι σε σκορ. Χειριστές οι SV1EJD, SV1BDO, SV1DPI. Με καλύτερη στρατηγική, ελπίζω πρώτοι του χρόνου….

Μάθετε Περισσότερα

Επιστολή της Ε.Ρ.Δ.Ε. για τη διαβούλευση που αφορά τους ραδιοερασιτέχνες

Η ΕΡΔΕ απέστειλε το παρακάτω σχόλιο στη διαβούλευση για το νομοσχέδιο, όπου στο άρθρο 26 περιλαμβάνεται διάταξη που αφορά τους ραδιοερασιτέχνες. Σημειώνουμε ότι η διάταξη που αναφερόμαστε λέει τα εξής: “1. Από την υποχρέωση της […]

Μάθετε Περισσότερα

2 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση