RADIO AMATEUR ASSOCIATION OF WESTERN GREECE

Μενού

Συμμετοχή του SZ1A στο CQ WPX RTTY 2019

O SZ1A συμμετείχε στο CQ WPX RTTY, στην κατηγορία MS HP. 
Είχαμε την τιμή να φιλοξενούμε για πρώτη φορά στο σταθμό το Νίκο SV3BSF από την Πάτρα. Μάλιστα ο Νίκος μας δώρισε μια συλλογή από συλλεκτικά κλειδιά Μορς και τον ευχαριστούμε γι’ αυτό. 
Δυστυχώς λόγω περιορισμένου χρόνου των χειριστών δε μπορούσαμε να επανδρώσουμε όλες τις ώρες όλες τις θέσεις του σταθμού.

SV1DPJ SV3BSF και πίσω ο SV1CIB

Ως εκ τούτου το σκορ μας θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερο. Χειριστές ήταν οι Δημήτρης SV1CIB, Νίκος SV3BSF, Βασίλης SV1DPJ, Κωνσταντίνος SV1DPI, Σωτήρης SV1RRX, Βασίλης SV1JMC και Σωτήρης SV1BDO. Φυσικά το contest σημαδεύτηκε από την επίσκεψη πολλών φίλων ραδιοερασιτεχνών για την οποία θα διαβάσετε σε επόμενη στήλη.


Σχετικά άρθρα

Συνέχεια προετοιμασίας CQ WPX CW 2016

Συνέχεια προετοιμασίας για το contest και όχι μόνο. Οι SV1HKH, SV1RRX, SV1DPI, SV1CIB, SV1CQK και SY1AYI πήγαν στο σταθμό και: τοποθετήθηκαν πόμολα και άλλες μικρολεπτομέρειες στα ντουλάπια της κουζίνας καθαρίστηκαν επιμελώς τα ντουλάπια, καθαρίστηκαν και […]

Μάθετε Περισσότερα

CQ WPX RTTY 2016 Raw Scores

Εκδόθηκαν τα ακατέργαστα (Raw) scores στο διαγωνισμό cq wpx rtty. Στον εν λόγω διαγωνισμό είχαμε λάβει μέρος στις 13-14 Φεβρουαρίου. Αναλυτικό ρεπορτάζ για τη συμμετοχή μας μπορείτε να δείτε εδώ. Τα ακατέργαστα σκορ είναι αυτά που […]

Μάθετε Περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση