RADIO AMATEUR ASSOCIATION OF WESTERN GREECE

Μενού

Συμμετοχή στο CQ WPX contest

SV1DPI, SV2FWV

      Στις 26 και 27 Μαΐου λάβαμε μέρος, όπως και πέρυσι, στο cq wpx cw. Φέτος είχαμε τη χαρά η εν λόγω συμμετοχή να έρθει ως επιστέγασμα σε μια ωραία προσπάθεια που κάναμε και συμμετείχαμε και στους 3 διαγωνισμούς WPX: και στο RTTY το Φεβρουάριο, και στο SSB το Μάρτιο και στο CW το Μάιο. Το διακριτικό SZ1A ακούστηκε παντού…

SV1CIB, SV8GKE και SWL Στάθης
   
Πολλοί οι συμμετέχοντες στο παράπλευρο πανηγύρι, πολύ φαγητό και κέφι. Μεταξύ άλλων φέτος είχαμε τη χαρά να φιλοξενούμε τον Παναγιώτη SV2FWV, ενώ μαζί μας ήταν και ο συνήθης ύποπτος Μιχάλης SV8GKE. Την ομάδα συμπλήρωναν οι SV1DPJ και SV1DPI από χειριστές αλλά και ο SV1CIB που ήταν άγρυπνος φρουρός. 
    
Στόχος, εκτός του να περάσουμε καλά, ήταν να σπάσουμε και το Πανελλήνιο ρεκόρ στην κατηγορία μας κι αν όχι αυτό τουλάχιστον να ξεπεράσουμε το ρεκόρ του SZ1A, που ήταν δεύτερο καλύτερο SV. 

SV1CIB, SV1DPJ
  Τελικά καταφέραμε να κάνουμε και περισσότερα QSO και περισσότερα multipliers και μακράν  περισσότερους πόντους από το περσινό μας σκορ αλλά και από το Πανελλήνιο ρεκόρ που ήταν περίπου 5 εκατομμύρια πόντοι. 
  
  Πιθανότατα και από φήμες που κυκλοφόρησαν, οι Βούλγαροι που έτρεχαν με το SW8A ίσως μας πέρασαν και αυτό μετρίασε κάπως τη χαρά μας για την επίτευξη του αρχικού στόχου. Αν όντως έτσι είναι ελπίζουμε να το κάνουμε ακόμα καλύτερα του χρόνου. 
  Για φέτος μας έμεινε, σε κάθε περίπτωση, η γνωριμία με τον Παναγιώτη SV2FWV, έναν καταπληκτικό άνθρωπο αλλά και χειριστή και το απίθανο Σαββατοκύριακο με όλη την παρέα….
Ένα από τα πολλά τσιμπούσια…
το σκορ μας

Σχετικά άρθρα

Ομιλία “Μετρήσεις Ηλεκτρικών μεγεθών”

Ο αγαπητός συνάδελφος Νίκος SW1JMN, θα παρουσιάσει ομιλία σχετικά με τις μετρήσεις ηλεκτρικών μεγεθών. Η ομιλία θα γίνει στα γραφεία του συλλόγου την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2008 και ώρα 19:15. Παρακαλούνται όλοι οι φίλοι να […]

Μάθετε Περισσότερα

Συμμετέχουμε στην καθαριότητα της πόλης μας..

Την ερχόμενη Κυριακή 14 Απριλίου 2013, συμμετέχουμε (και ατομικά και ως σύλλογος) στη δράση του Δήμου Αγρινίου, στα πλαίσια της εβδομάδας καθαριότητας, και καθαρίζουμε την κεντρική πλατεία του Αγρινίου, ώρα 11 το πρωί. Ελπίζουμε με […]

Μάθετε Περισσότερα

Επαναλειτουργεί το J41VAB

Μετά από πολύ καιρό και πολλές προσπάθειες το APRS-digi J41VAB επαναλειτουργεί.Το συγκεκριμένο digi βρίσκεται στον Παλιοπλάτανο Ναυπακτίας και ουσιαστικά παίρνει όλα τα beacon της Εθνικής οδού Αθηνών-Πατρών ενώ ενώνει και μεγάλο μέρος της Δυτικής Ελλάδας […]

Μάθετε Περισσότερα

1 Σχόλιο

  1. "Πιθανότατα και από φήμες που κυκλοφόρησαν, οι Βούλγαροι που έτρεχαν με το SW8A ίσως μας πέρασαν και αυτό μετρίασε κάπως τη χαρά μας για την επίτευξη του αρχικού στόχου. Αν όντως έτσι είναι ελπίζουμε να το κάνουμε ακόμα καλύτερα του χρόνου."

    Εγώ προτείνω να κάνετε ό,τι περνάει από το χέρι σας για την επίτευξη του αρχικού σας στόχου και την μεγιστοποίηση της μετριασμένης σας χαράς.

    Άλλωστε γίναμε ήδη ρεζίλι με τον Baldur. Ας γίνουμε άλλη μια φορά ρεζίλι. Ο βρεγμένος την βροχή δεν την φοβάται.

Αφήστε μια απάντηση