RADIO AMATEUR ASSOCIATION OF WESTERN GREECE

Μενού

Πρόβλημα στο 756 και άλλα…

Ο SY1AYI τοποθετεί μια βρύση στον ευκάλυπτο δίπλα στην είσοδο και το λάστιχο για το αυτόματο πότισμα (τις συσκευές είχε δωρίσει ο SV1DPJ.
Το καλό μας Icom 756 pro II μετά από χρόνια αξιόπιστης λειτουργίας έβγαλε πρόβλημα. Πιο συγκεκριμένα στα 6μ και στα 10μ εμφανίζει στάσιμα. Λειτουργεί κανονικά στις άλλες μπάντες. Ο SV1DPJ το πήρε για να το δώσει για επισκευή. Επίσης, από λάθος χειρισμό, κάηκε το bandpass των 15μ. O SV1DPP ανέλαβε να το επισκευάσει.

Ο SV1DPI μετέφρασε τις οδηγίες συντονισμού του OM Power 2000HF στα Ελληνικά, ώστε να είναι εύκολος σε όλους ο συντονισμός του.

Σχετικά άρθρα

KVR Non-Directional Beacon Tower

Θα ακουστεί μια τελευταία φορά το “KVR”;

Απόψε ξεκινά το 160Μ CQ WW CW… Παραθέτω μερικές φωτογραφίες σχετικά με το παροπλισμένο high-power (KW) Non-Directional-Beacon “KVR” στο Καβούρι (με πύργο ύψους 200Μ) που έκανε εκπομπή στους 357KHz (https://ourairports.com/navaids/KVR/Kavouri_NDB_GR/). Κάποτε ήταν βασικό εργαλείο για […]

Μάθετε Περισσότερα

ΑΝΑΒΟΛΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

Οι προγραμματισμένες για σήμερα Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2008, αναβλήθηκαν, λόγω κολλήματος της επιτροπής. Όταν υπάρξουν νεότερα για νέα ημερομηνία, θα ενημερώσουμε το site.

Μάθετε Περισσότερα

Συμμετοχή στο CQ WPX SSB 2018

Πρώτη φορά στο σταθμό οι SV8RMA και SV6JHA. Χειριστές ήταν οι SV1EJD SV8RMA SV6JHA SV1CIB SV1HKH SV1ELF SV1RRX SV1DPI SV1BDO. Ομάδα υποστήριξης οι SV1CQK, SV1CQG. Μας επισκέφθηκαν οι SV1HLB, SV1CIC με Λυκούργο, SV1RRP, SV1CQR, SV1CIE, […]

Μάθετε Περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση