RADIO AMATEUR ASSOCIATION OF WESTERN GREECE

Μενού

Παραίτηση SV1SN

Αγρίνιο, 28 Ιουνίου 2010

Προς
κ.κ. Αντιπρόεδρο και Μέλη του Δ.Σ. της Ε.Ρ.Δ.Ε.
Ε Ν Τ Α Υ Θ Α

Αγαπητοί Συνάδελφοι

Πριν τρία περίπου χρόνια, είχα αναγγείλει την αποχώρησή μου από την ενεργό διοικητική δράση του Συλλόγου μας, πράγμα το οποίο πραγματοποιήθηκε κατά τις εκλογές του 2008, κατά τις οποίες δεν έθεσα υποψηφιότητα.

Μετά από αυτό, τον μήνα Φεβρουάριο του 2009, το τότε Δ.Σ. μου έκανε την τιμή να με βραβεύσει για την προσφορά μου στο Σύλλογο και έτσι θεώρησα ότι έκλεισε οριστικά για μένα και με τον καλύτερο τρόπο η ενασχόλησή μου με τα διοικητικά και παρέμεινα απλό μέλος, όντας πάντα κοντά στο νέο ΔΣ και γενικά στο Σύλλογο.

Όμως, λόγω των όσων δυσάρεστων συνέβησαν στο εσωτερικό του Συλλόγου πριν τις τελευταίες εκλογές, αλλά και κατά την ημέρα διεξαγωγής τους, αναγκάστηκα την τελευταία στιγμή να δραστηριοποιηθώ και πάλι, γιατί θεώρησα ότι χρειάζονταν η συμβολή μου για την εξομάλυνση της έκρυθμης κατάστασης που απροσδόκητα δημιουργήθηκε, όπως όλοι γνωρίζουμε.

Για το λόγο αυτό έθεσα κατ’ ανάγκην υποψηφιότητα, εκλέχτηκα και μετά από πιέσεις όπως γνωρίζετε, δέχτηκα να αναλάβω και πάλι την προεδρία του Συλλόγου.

Κατά το τρίμηνο της προεδρίας μου και μετά την επάνδρωση των προβλεπόμενων Επιτροπών με τα πλέον κατάλληλα και άξια μέλη και τη δραστηριοποίησή τους, διαπιστώνω με χαρά και πλήρη ικανοποίηση, την επάνοδο της ηρεμίας στο Σύλλογο, την άψογη πλέον λειτουργία του, που οφείλεται στην άριστη λειτουργία των επιτροπών, στη συνεργασία και τη όρεξη για προσφορά της πλειονότητας των ενεργών μελών.

Γι’ αυτό το λόγο θέλω να μου επιτρέψετε να παραχωρήσω ικανοποιημένος και πάλι τη σκυτάλη σε νέα πρόσωπα που αναμφισβήτητα έχουν περισσότερη δύναμη και όρεξη για προσφορά, σε όφελος του Συλλόγου, με τη δέσμευσή μου ότι θα σταθώ και πάλι δίπλα τους συμβουλευτικά, καταθέτοντας την όποια εμπειρία και γνώσεις μου περί τα Διοικητικά. κ.λ.π. (αν χρειαστεί και χωρίς αυτό να θεωρηθεί εγωιστικό).

Κλείνοντας θα ήθελα να παρακαλέσω ( αν όχι να συμβουλεύσω ), να φροντίσετε ώστε να συνεχιστεί η δράση και η δημιουργικότητα του Συλλόγου, με το να ενθαρρύνετε και να επιδιώξετε τη συνεχή δραστηριοποίηση των άξιων μελών των επιτροπών, όπως πράξαμε μέχρι τώρα, γιατί έτσι αξιοποιούνται όλοι, για το καλό όλων.

Αφού σας ευχηθώ καλή δύναμη και καλή συνέχεια, σας παρακαλώ να κάνετε δεκτή την παραίτησή μου από το αξίωμα του προέδρου και από μέλος του Δ.Σ.

Μ ε τ ι μ ή
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΙΩΤΗΣ
SV 1 SN

Σχετικά άρθρα

CQ WPX RTTY

Το προσεχές Σαββατοκύριακο 11-12 Φεβρουαρίου, θα συμμετάσχουμε στο διαγωνισμό που διοργανώνει το Αμερικάνικο περιοδικό CQ, το WPX RTTY. Αν θέλετε να καλέσετε ή εμάς ή όποιον άλλο σταθμό, ας ξέρετε ότι πρέπει να δώσετε αύξοντα […]

Μάθετε Περισσότερα

8ος Ημιμαραθώνιος “Μιχ. Κούσης”

Οκτώ χρόνια πριν, όταν ξεκίνησε η διεξαγωγή του ημιμαραθωνίου “Μιχ. Κούσης”, η ΕΡΔΕ ήταν παρούσα. Έτσι και φέτος, υπό την αιγίδα της νέας Δημοτικής αρχής, ο ημιμαραθώνιος, τουλάχιστον οργανωτικά, έκανε ένα νέο ξεκίνημα. Η ΕΡΔΕ […]

Μάθετε Περισσότερα

ΚΑΛΥΨΗ APRS ΣΤΗΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ

Πρόσφατα ένας συνάδελφος, ο SV2LLJ, ταξίδεψε από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη κι από κει στα Ιωάννινα μέσω της Εγνατίας και τελικά πέρασε στην Αχαϊα από το Ρίο-Αντίρριο. Σ’ όλη τη διαδρομή έκανε εκπομπή APRS. Από […]

Μάθετε Περισσότερα

1 Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση