RADIO AMATEUR ASSOCIATION OF WESTERN GREECE

Μενού

Ορισμός επιτροπών Ε.Ρ.Δ.Ε., και τελών χρήσης σταθμού διαγωνισμών

Συνεδρίασε το ΔΣ της ΕΡΔΕ χθες 2 Μαΐου 2012 κι έλαβε μεταξύ άλλων και τις παρακάτω αποφάσεις:
  1. Όρισε τα μέλη των επιτροπών. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο τους κι ελπίζουμε στην πλήρη ενεργοποίησή τους ώστε να παράγουμε πραγματικό έργο. Τα μέλη των επιτροπών μπορείτε να τα δείτε στη σελίδα με τη Δομή της ΕΡΔΕ, η οποία ενημερώθηκε σχετικά.
  2. Καθόρισε τα τέλη χρήσης του σταθμού στον Κοκκινόλογγο, καθώς και κάποιες αρχές λειτουργίας του. Πιο αναλυτικά ισχύει:
  3. Για τα μέλη:
         i.Μπορούν να χρησιμοποιήσουν είτε το διακριτικό τους είτε το διακριτικό του συλλόγου (σύμφωνα με την απόφαση της ΓΣ).
         ii.Το τέλος χρήσης είναι δωρεάν είτε χρησιμοποιούν τα μηχανήματα του συλλόγου είτε τα δικά τους.
           iii.Οπωσδήποτε τυχόν βλάβες που θα προκληθούν υπαιτιότητα του χρήστη, βαραίνουν αυτόν. Αρμόδια να κρίνει την υπαιτιότητα ή όχι είναι η Τεχνική Επιτροπή.

    Για τα μη μέλη:

       i.Εάν συμμετέχουν με άλλα μέλη του συλλόγου σε κατηγορία με πολλούς χειριστές είναι δωρεάν.
         ii.Εάν συμμετέχουν μόνοι τους σε κατηγορία ενός χειριστή, και χρησιμοποιούν τα μηχανήματα του συλλόγου, τριάντα (30) ευρώ ανά διαγωνισμό.
       iii.Εάν συμμετέχουν μόνοι τους σε κατηγορία ενός χειριστή, και χρησιμοποιούν μόνο τις κεραίες του συλλόγου, χωρίς τα μηχανήματα, επίσης δωρεάν.
        iv.Σε κάθε περίπτωση τυχόν βλάβες που θα προκληθούν υπαιτιότητα του χρήστη, θα βαραίνουν αυτόν. Αρμόδια να κρίνει την υπαιτιότητα ή όχι είναι η Τεχνική Επιτροπή.
         v.Τα μη μέλη δε μπορούν να χρησιμοποιούν το διακριτικό του συλλόγου παρά μόνο το δικό τους (σύμφωνα με την απόφαση της ΓΣ) σε περίπτωση χρήσης του σταθμού.

      Υπενθυμίζουμε ότι  αρμόδια για την τήρηση σειράς, καθώς και για άλλα σχετικά θέματα με το σταθμό αρμόδια είναι η επιτροπή Διαχείρισης του σταθμού με την οποία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected].


Σχετικά άρθρα

Επιτυχία στο CQ WPX RTTY 2019

Το Σαββατοκύριακο του περασμένου Φεβρουαρίου που ξεχώρισε για την επίσκεψη πολλών ραδιοερασιτεχνών απ’ όλη την Ελλάδα και το πάρτι που ακολούθησε, είχαμε “τρέξει” και contest (λεπτομέρειες εδώ). Εκδόθηκαν τα αποτελέσματα του CQ WPX RTTY 2019 […]

Μάθετε Περισσότερα

Οπτικοποίηση συντονισμού με SDR

γράφει ο Διονύσης Δρακόπουλος, SV1CDN ΣΚΟΠΟΣ ΜΕΤΡΗΣΕΩΝ & ΕΛΕΓΧΟΥ Ο κλασικός τρόπος συντονισμού μιας κεραίας γίνεται κάνοντας εκπομπή TX, μεταβάλλοντας χειροκίνητα ή αυτόματα τις χαρακτηριστικές τιμές ενός tuner και φυσικά παρατηρώντας την επιστρεφόμενη ισχύ (ή […]

Μάθετε Περισσότερα

ΟΜΙΛΙΑ ΕΛΕΜΚΟ ΓΙΑ “ΑΝΤΙΚΕΡΑΥΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο κεραυνός είναι ένα φαινόμενο φαντασμαγορικό αλλά και τρομακτικό που προκαλούσε διαχρονικά και εξακολουθεί να προκαλεί εντύπωση, έξαψη της φαντασίας και δέος. Παρόλα αυτά είναι ικανό ς να προκαλέσει ζημιά και ιδιαίτερα στο […]

Μάθετε Περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση