RADIO AMATEUR ASSOCIATION OF WESTERN GREECE

Μενού

και τώρα… τι θα κάνουμε χωρίς SX25;

Παραφράζοντας τους στίχους του Καβάφη “και τώρα τι θα κάνουμε χωρίς βαρβάρους. Ήταν μία κάποια λύσις”, επισημαίνουμε και από εδώ το τέλος της χρήσης του προθέματος SX25 από τα μέλη της ΕΡΔΕ. Μια ωραία ιδέα που βοήθησε στον εορτασμό με ραδιοερασιτεχνικότατο τρόπο, της επετείου των 25 ετών από την ίδρυση της ΕΡΔΕ. 
Αποτιμώντας τη δράση αυτή κατά τους 3 τελευταίους μήνες, επισημαίνουμε την μεγάλη αποδοχή από την παγκόσμια ραδιοερασιτεχνική κοινότητα. Τα pileup (ο κατάλογος αυτών που περίμενε για μια επαφή) ήταν απίστευτα μεγάλα, σκορπώντας ενθουσιασμό σε όσους χρησιμοποίησαν το πρόθεμα SX25 στο διακριτικό τους. Έγιναν συνολικά πάνω από 10.000 επαφές, διαφημίζοντας το Αγρίνιο και τη Δυτική Ελλάδα στα πέρατα του κόσμου. Δεχτήκαμε ευχές και χρόνια πολλά απ’ όλη την Ευρώπη, από την Αμερική, την Ιαπωνία, τη Βραζιλία, την Αργεντινή,  την Αυστραλία, την Ταϊλάνδη και άλλες εξωτικές και μη χώρες του κόσμου.
Το ΔΣ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσι αφενός όσους είχαν μια επαφή μαζί μας και αφετέρου όλα τα μέλη της ΕΡΔΕ που ενεργοποίησαν το πρόθεμα. Τα pileup θα συνεχιστούν. Αυτή τη φορά από το σταθμό στον Κοκκινόλογγο, που σχεδιάστηκε να εξυπηρετήσει αυτή τη λογική. 
Άντε και στα 50 χρόνια να ξαναγιορτάσουμε… όλοι μαζί…

Σχετικά άρθρα

ARRL CW 2013 αποτελέσματα

Κυκλοφόρησε το QST του Αυγούστου με τα αποτελέσματα του φετινού διαγωνισμού ARRL CW που έγινε το Φεβρουάριο. Ο Βασίλης SV1DPJ συμμετείχε με το διακριτικό της ΕΡΔΕ, SZ1A, στον παραπάνω διαγωνισμό και τερμάτισε πρώτος στην Ελλάδα […]

Μάθετε Περισσότερα

Νέο bridge για το ίντερνετ

Ο SV1DPJ δώρισε ένα νέο σύστημα bridge–access point προκειμένου να αντικαταστήσουμε το παλιό που κάηκε. Το σύστημα είναι σεταρισμένο από το Βασίλη και μένει να τοποθετηθεί.

Μάθετε Περισσότερα

Ξε-αράχνιασμα

3/1/2017 Οι SV1DPJ SV1CIB πήγαν στο σταθμό και ασχολήθηκαν με τον ΗΥ που έβγαζε θόρυβο. Αλλάχθηκε το καλώδιο της οθόνης αλλά ο θόρυβος εξαφανίστηκε μετά από το καθάρισμα από αράχνες που είχε μέσα ο ΗΥ. […]

Μάθετε Περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση