RADIO AMATEUR ASSOCIATION OF WESTERN GREECE

Μενού

Εξετάσεις ραδιοερασιτεχνών Α’ περιόδου 2016

Στις 9 Ιουνίου 2016 στην Υπηρεσία Μεταφορών και Επικοινωνιών Μεσολογγίου θα διεξαχθούν οι εξετάσεις Α’ περιόδου Ραδιοερασιτεχνών στην Αιτωλοακαρνανία. Οι εξετάσεις αρχικά ήταν να γίνουν στις 12 Μαΐου αλλά τελικά κι μετά από παρέμβασή μας ανεβλήθησαν για την Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016.
Τα δικαιολογητικά είναι αίτηση, φωτοτυπία ταυτότητας και ηλεκτρονικό παράβολο 26 ευρώ.
Οι εξετάσεις διεξάγονται με ηλεκτρονικό υπολογιστή. Στο site του υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών μπορείτε να βρείτε τις ερωτήσεις από τις οποίες θα επιλέξει ο υπολογιστής. 
Οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλλουν τα δικαιολογητικά τους μέχρι την Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016.

Σχετικά άρθρα

Βραβείο AA CW 2015

Ήρθε το βραβείο από τη συμμετοχή μας, ως πρώτοι στην Ελλάδα, στο ALL ASIA CW Contest τον Ιούνιο του 2015 με χεριστές τους SV1DPJSV1CIB, SV1DPI, SV1CQN, SV1CQG, SV1CQK, SV1HKH

Μάθετε Περισσότερα

All Asia CW Contest 2016

Οι SV1DPJ, SV1CIB συμμετέχουν στο διαγωνισμό All Asia CW στην κατηγορία MS HP. Καταφέρνουν 880 επαφές με Ασιατικούς σταθμούς και σκορ 392.200 πόντους.

Μάθετε Περισσότερα

CW Keyer με Arduino

Η εν λόγω κατασκευή ξεκίνησε λίγο καιρό μετά την αγορά μίας πλακέτας Arduino Uno, που πήρα με σκοπό την εξερεύνηση των δυνατοτήτων της. Όπως το περιγράφει ο δημιουργός του, το Arduino είναι μια «ανοικτού κώδικα» πλατφόρμα, «πρωτοτυποποίησης» […]

Μάθετε Περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση