RADIO AMATEUR ASSOCIATION OF WESTERN GREECE

Μενού

Ειδικά διακριτικά για τα 25 χρόνια της ΕΡΔΕ

Όπως είναι γνωστό, φέτος συμπληρώνονται 25 χρόνια από την ίδρυση της ΕΡΔΕ. Στα πλαίσια των εκδηλώσεων που προγραμματίζουμε για το σκοπό αυτό, σκοπεύουμε να ζητήσουμε την εκχώρηση ειδικών διακριτικών κλήσης για τα μέλη μας.
Τα διακριτικά αυτά θα ζητήσουμε να έχουν prefix SX25 και suffix αυτό του καθενός από τα μέλη μας. Παράδειγμα στον SV1DPI να αντιστοιχεί το SX25DPI. Σκοπεύουμε να προκηρύξουμε βραβείο για όσους έχουν qso με έναν αριθμό μελών, κλπ.
Προκειμένου να κάνουμε την αίτηση στο Υπουργείο το συντομότερο και να συμπεριλάβουμε σ’ αυτή όσο το δυνατόν περισσότερα από τα μέλη μας, παρακαλούμε όσους ενδιαφέρονται μέχρι τέλος Απριλίου να στείλουν σκαναρισμένη την άδειά τους, η οποία πρέπει να βρίσκεται σε ισχύ στο email [email protected] ή να επικοινωνήσουν με τον SV1SN τηλεφωνικά.

Σχετικά άρθρα

Καλό Πάσχα

Η Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Δυτικής Ελλάδας εύχεται σε όλους Καλό Πάσχα… και Καλή Ανάσταση

Μάθετε Περισσότερα

Αποτελέσματα CQ WW RTTY 2016

Παρότι ακόμη δε δημοσιεύτηκαν στο site του διαγωνισμού, δημοσιεύτηκαν στο περιοδικό και σας παρουσιάζουμε τα αποτελέσματα του διαγωνισμού του περασμένου Σεπτεμβρίου για τους Ελληνικούς σταθμούς. Ο SZ1A συμμετείχε στην κατηγορία MULTI SINGLE με χειριστές τους SV1DPI, […]

Μάθετε Περισσότερα

Εξετάσεις Ραδιοερασιτεχνών

Μέχρι την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015, πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους για τις εξετάσεις Ραδιοερασιτεχνών Β περιόδου που πρόκειται να διεξαχθούν την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου στην Αιτωλοακαρνανία. Δεν είναι σαφές αυτή τη […]

Μάθετε Περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση