RADIO AMATEUR ASSOCIATION OF WESTERN GREECE

Μενού

Ειδικά διακριτικά για τα 25 χρόνια της ΕΡΔΕ

Όπως είναι γνωστό, φέτος συμπληρώνονται 25 χρόνια από την ίδρυση της ΕΡΔΕ. Στα πλαίσια των εκδηλώσεων που προγραμματίζουμε για το σκοπό αυτό, σκοπεύουμε να ζητήσουμε την εκχώρηση ειδικών διακριτικών κλήσης για τα μέλη μας.
Τα διακριτικά αυτά θα ζητήσουμε να έχουν prefix SX25 και suffix αυτό του καθενός από τα μέλη μας. Παράδειγμα στον SV1DPI να αντιστοιχεί το SX25DPI. Σκοπεύουμε να προκηρύξουμε βραβείο για όσους έχουν qso με έναν αριθμό μελών, κλπ.
Προκειμένου να κάνουμε την αίτηση στο Υπουργείο το συντομότερο και να συμπεριλάβουμε σ’ αυτή όσο το δυνατόν περισσότερα από τα μέλη μας, παρακαλούμε όσους ενδιαφέρονται μέχρι τέλος Απριλίου να στείλουν σκαναρισμένη την άδειά τους, η οποία πρέπει να βρίσκεται σε ισχύ στο email [email protected] ή να επικοινωνήσουν με τον SV1SN τηλεφωνικά.

Σχετικά άρθρα

Συμμετοχή στο διαγωνισμό ARRL ROUNDUP RTTY

Με χαρά ανακοινώνουμε ότι ο SZ1A θα συμμετάσχει στο διαγωνισμό ROUNDUP RTTY που διοργανώνει η Αμερικάνικη ένωση ραδιοερασιτεχνών (ARRL) και που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 4-5 Ιανουαρίου 2014. Αναμένονται από την Αθήνα οι SV1BDO, SV1JCZ […]

Μάθετε Περισσότερα

Ποιο είναι το καλύτερο σύρμα για να φτιάξουμε ένα δίπολο; (βίντεο)

Οι συρμάτινες κεραίες υπάρχουν όσο καιρό υπάρχει το ράδιο. Όλα αυτά τα χρόνια, οι συρμάτινες κεραίες έχουν κατασκευαστεί με μια ποικιλία αγώγιμων υλικών. Συχνά τα κριτήρια επιλογής έχουν να κάνουν με την τιμή, το βάρος, […]

Μάθετε Περισσότερα

Χρόνια Πολλά…

Η Ε.Ρ.Δ.Ε.  εύχεται σε όλους ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2013

Μάθετε Περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση