RADIO AMATEUR ASSOCIATION OF WESTERN GREECE

Μενού

Δηλώστε συμμετοχή στο CQWPX CW 2015

photoΣτις 29-31 Μαΐου, θα συμμετάσχουμε στο CQ WPX CW. Παρότι είναι το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος και υπάρχει πάντα η περίπτωση γκρίνιας από τις XYL (ex Young Ladies), εμείς θα είμαστε εκεί. Εκτός από τα happenings που αναμένονται, όπως το ψήσιμο ντόπιου αμνοεριφίου,περιμένουμε μια καλή συμμετοχή. Η κατηγορία δεν έχει αποφασιστεί ακόμη και θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των συμμετεχόντων, το διαθέσιμο hardware, κλπ.
Αν θέλετε αν έρθετε και να ζήσετε μαζί μας τη μοναδική αυτή εμπειρία, που ως μόνο έξοδο θα έχει τη συμμετοχή σας στο ρεφενέ του φαγητού, δηλώστε συμμετοχή έγκαιρα και πάντως μέχρι την Πέμπτη 28 Μαΐου, ώστε να ψωνίσουμε ανάλογα το φαγητό αλλά και να έχουμε το χρόνο να συντάξουμε το πρόγραμμα συμμετοχής. Παρακαλώ ακόμη κι αν πρόκειται να έρθει κάποιος για 2-3 ώρες και θα ήθελε να συμμετάσχει, να το δηλώσει νωρίτερα, διότι μετά τη σύνταξη του προγράμματος, δε θα γίνει δεκτός.
Η σύνταξη ωρολογίου προγράμματος είναι επιτακτική ανάγκη, διότι παρατηρήθηκε κάποιοι εκ των χειριστών να κουράζονται υπερβολικά, μένοντας ξύπνιοι πολλές ώρες γιατί νόμιζαν ότι θα είναι στο ράδιο, για να αναμένουν απλώς και να είναι stand bye. Έτσι αποφασίσαμε όλοι μαζί, να συνταχθεί ωρολόγιο πρόγραμμα και να ακολουθηθεί. 

Σχετικά άρθρα

χρόνια πολλά

Το ΔΣ της ΕΡΔΕ σας εύχεται χρόνια πολλά κι ευτυχισμένο το νέο έτος 2016

Μάθετε Περισσότερα

Ποιο είναι το καλύτερο σύρμα για να φτιάξουμε ένα δίπολο; (βίντεο)

Οι συρμάτινες κεραίες υπάρχουν όσο καιρό υπάρχει το ράδιο. Όλα αυτά τα χρόνια, οι συρμάτινες κεραίες έχουν κατασκευαστεί με μια ποικιλία αγώγιμων υλικών. Συχνά τα κριτήρια επιλογής έχουν να κάνουν με την τιμή, το βάρος, […]

Μάθετε Περισσότερα

Βράβευση ΕΡΔΕ από το Δήμο Αγρινίου

Το περασμένο Σάββατο 16 Μαρτίου 2013, ο Δήμος Αγρινίου διοργάνωσε μια εκδήλωση στα πλαίσια της διεξαγωγής του καθιερωμένου πλέον ημιμαραθωνίου “Μιχάλης Κούσης”, για να τιμήσει τους Αγρινιώτες αθλητές που διακρίθηκαν το 2012. Στα πλαίσια αυτής […]

Μάθετε Περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση