RADIO AMATEUR ASSOCIATION OF WESTERN GREECE

Μενού

αποτελέσματα ARI 2012. 6ος στον κόσμο ο SV1DPJ

    Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του διαγωνισμού ARI 2012, από τηarilogsrec2012ν Ιταλική Ένωση Ραδιοερασιτεχνών, που διοργανώνει το διαγωνισμό. Φέτος η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προηγούμενο αφού ελήφθησαν 1224 logs. Παγκόσμιο ρεκόρ στον εν λόγω διαγωνισμό έκανε ο παλιός Ουκρανός ποδοσφαιριστής Σεργκέι Ρεμπρόφ (UT5UDX) τρέχοντας από την Τουρκία με το διακριτικό TA2ZF.
    Σ’ αυτό το διαγωνισμό είχε συμμετάσχει στην κατηγορία “ένας χειριστής μόνο cw”, ο Βασίλης SV1DPJ, χρησιμοποιώντας το διακριτικό της ΕΡΔΕ, SZ1A. Ο Βασίλης κατάφερε να διακριθεί, καταλαμβάνοντας την 6η θέση στον κόσμο στην κατηγορία του και την πρώτη στην Ελλάδα και στην κατηγορία του αλλά και γενικώς. Το ΔΣ της ΕΡΔΕ τον συγχαίρει για την επίδοσή του.
   Αναλυτικά τα αποτελέσματα για τους Ελληνικούς σταθμούς έχουν ως εξής:
ari2012results

Σχετικά άρθρα

Raw Scores στο CQ WW SSB 2016

8/11/2016 Ανακοινώνονται τα Raw Scores για το CQ WW SSB. Σύμφωνα μ’ αυτά είμαστε 1οιστην Ελλάδα, 8οι στην Ευρώπη και 22οι στον κόσμο.

Μάθετε Περισσότερα

Νόμος 3431… τι έγινε;

Μέσα στην εβδομάδα που πέρασε, παραλίγο ο ραδιοερασιτεχνισμός στην Ελλάδα να δεχθεί καίριο πλήγμα. Ξαφνικά ανακαλύψαμε τη Δευτέρα ότι υπήρχε προσχέδιο νόμου, κατατεθημένο στη Βουλή, όπου υπήρχε άρθρο με παράλογες απαιτήσεις για μελέτες περιβαλλοντικές, κλπ. […]

Μάθετε Περισσότερα

Εξετάσεις για υποψήφιους ραδιοερασιτέχνες… επιτέλους

Μετά από μεγάλη περίοδο ανομβρίας, επιτέλους προκηρύχθηκαν εξετάσεις από την Υπηρεσία Συγκοινωνιών Αγρινίου, σύμφωνα με τη νέα Υπουργική Απόφαση 38200 (κατεβάστε την Υπουργική Απόφαση 38200 από τη διεύθυνση http://www.yme.gr/imagebank/categories/ctg745_9_1192093566.pdf ενώ μπορείτε να δείτε τα σχετικά έγγραφα της […]

Μάθετε Περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση