RADIO AMATEUR ASSOCIATION OF WESTERN GREECE

Μενού

Αποτελέσματα του CQ WW RTTY 2012

sv1gygΔημοσιεύτηκαν στο τεύχος του Μαρτίου 2013 του περιοδικού CQ, τα αποτελέσματα του διαγωνισμού CQ WW RTTY 2013, που διεξήχθη τον περασμένο Σεπτέμβριο. Ο Γιάννης, SV1GYG, συμμετείχε με το διακριτικό της ΕΡΔΕ, SZ1A στον εν λόγω διαγωνισμό.
Εκείνο τον καιρό στήναμε το δεύτερο πύργο και όλη η ενέργειά μας είχε αφιερωθεί σ’ αυτόν το σκοπό. Επίσης οι ενισχυτές ήταν προς επισκευή κι έτσι είχαμε αποφασίσει να μη συμμετάσχουμε. Ο Γιάννης όμως, όντας ανήσυχος και φανατικός RTTYer, αποφάσισε να συμμετάσχει έστω κι έτσι: χωρίς ενισχυτή και χωρίς clusters. Με την ισχύ του μηχανήματος λοιπόν, συμμετείχε αρκετές ώρες το Σάββατο, με σκοπό να συνεχίσει την προσπάθειά του την Κυριακή. Δυστυχώς το παζλ συμπληρώθηκε, όταν την Κυριακή το πρωί, ο υπολογιστής αρνήθηκε να ανοίξει, ώστε να μπορέσει να συνεχίσει την προσπάθειά του. Έτσι τερμάτισε 4ος στην κατηγορία του, πίσω από τους SV3GKU, SV7CUD, SV1QEZ.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:
wwrtty2013results

Σχετικά άρθρα

Η εφημερίδα ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ γράφει για την ΕΡΔΕ

Η τοπική εφημερίδα “Συνείδηση” στο φύλλο της της 28ης Μαρτίου 2008, αναφέρθηκε στη συμμετοχή στην ΕΡΔΕ στον 1ο ημιμαραθώνιο “Μιχάλης Κούσης”, γράφοντας για τη συμβολή μας στην επιτυχή διεξαγωγή του αγώνα.

Μάθετε Περισσότερα

Αναφορές πρόσβασης στο R2

Οι μέχρι τώρα αναφορές λήψης και πρόσβασης χαρακτηρίζονται εξαιρετικές. Στο χάρτη βλέπετε τις μέχρι τώρα αναφορές, καθώς και τη θέση του επαναλήπτη (SV1E). Πιο μακρινός σταθμός, στα 250χλμ περίπου από τα νότια της Αίγινας ο […]

Μάθετε Περισσότερα

Συμμετοχή SV1CIB στο SP DX RTTY Contest 2018

Σ’ ένα ωραίο Ανοιξιάτικο Σαββατοκύριακο, στις 28-29 Απριλίου 2018, ο SV1CIB συμμετείχε στην κατηγορία SO HP, στο Πολωνέζικο διαγωνισμό τηλετύπου, SP DX RTTY. Πέτυχε ένα πολύ καλό σκορ που αναμένουμε να τον οδηγήσει μεταξύ των […]

Μάθετε Περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση