RADIO AMATEUR ASSOCIATION OF WESTERN GREECE

Μενού

ΑΝΑΡΤΗΣΗ R7000 ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ


Πέρασε περίπου ένας μήνας που έγινε η επιχείρηση… Εργαστήκαμε σκληρά δύο συνεχόμενες Τετάρτες λοιπόν, και καταφέραμε να τοποθετήσουμε και τη VHF-UHF κεραία ψηλότερα και σε καλύτερη θέση αλλά και να τοποθετήσουμε επιτέλους την κάθετη κεραία Cushcraft R7000 που είχαμε από παλιά. Η κεραία συντηρήθηκε κατάλληλα και η συμπεριφορά της είναι άψογη. Τα σήματα που είδαμε ήταν πολύ καλά και μας εντυπωσίασαν.
Πλέον τα μέλη του συλλόγου μας μπορούν να απολαμβάνουν και άλλη μια υπηρεσία κάθε Τετάρτη που είμαστε ανοικτά, αφού όποιος επιθυμεί μπορεί να καλέσει CQ ή να δουλέψει κάποιους σταθμούς που επιθυμεί. Το Kenwood 850sat είναι μόνιμα συνδεδεμένο στην κεραία κι έτοιμο για ότι χρειαστεί….
Όλοι βοήθησαν αλλά δε μπορούμε να μη μνημονεύσουμε ιδιαίτερα τη δουλειά των SW1KYX, SV1JMO, SW1HKX.

Σχετικά άρθρα

Ο Ζόρρο μέλος του CQ DX Hall of Fame μετά από πρόταση της ΕΡΔΕ

Στις 7/1/2015 ο σύλλογός μας έκανε μια πρόταση υποψηφιότητας του αγαπητού μας Ζόρρο JH1AJT (και μέλους του συλλόγου μας), προκειμένου να είναι υποψήφιος για το CQ DX Hall of Fame. Για όσους δεν γνωρίζουν, η […]

Μάθετε Περισσότερα

ΑΝΑΒΟΛΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

Οι προγραμματισμένες για σήμερα Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2008, αναβλήθηκαν, λόγω κολλήματος της επιτροπής. Όταν υπάρξουν νεότερα για νέα ημερομηνία, θα ενημερώσουμε το site.

Μάθετε Περισσότερα

χρόνια πολλά

Το ΔΣ της ΕΡΔΕ σας εύχεται χρόνια πολλά κι ευτυχισμένο το νέο έτος 2016

Μάθετε Περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση