RADIO AMATEUR ASSOCIATION OF WESTERN GREECE

Μενού

Χαρούμενο το 2011 με πολλά DX και Contest

Ο πρόεδρος SV1HKH κόβει την βασιλόπιτα
 Όπως είχαμε ανακοινώσει και από το blog μας, έγινε σήμερα 16 Ιανουαρίου 2011, η κοπή της Βασιλόπιτας, για το καλωσόρισμα  του 2011, στο σταθμό μας, στον Κοκκινόλογγο. Η επιλογή του χώρου έγινε για δυο λόγους: αφενός για να τονίσουμε ότι η χρονιά που έρχεται θα συμμετάσχουμε σε  πολλά contests από το σύλλογο, και αφετέρου διευκόλυνε τα σχέδια μας για ψήσιμο και διασκέδαση, αμέσως μετά. 
Ο καιρός ήταν υπέροχος με έναν δυνατό ήλιο και ο Βοριάς που φυσούσε δε μας ενόχλησε καθόλου. Μάλιστα είχαμε την ευκαιρία να τσεκάρουμε ότι ο πύργος είναι ακλόνητος παρότι τον αέρα. Την κοπή της πίτας που πρόσφερε το κατάστημα “πέντε” που βρίσκεται στην Ηλία Ηλιού στο Αγρίνιο, το οποίο και ευχαριστούμε. Ακολούθησε ψήσιμο σουβλακίων, λουκάνικων και κοτόπουλων, αγορασμένων σε ειδικές τιμές από τον SV1CQM, ενώ το κρασί ήταν ντόπιο, προσφορά του SWL Κώστα (που έχει ατέλειωτη υπομονή περιμένοντας να γίνουν κάποτε εξετάσεις). 
ο SV1HKD σε QSO με τον SV2HQL
Πολλοί φίλοι παραβρέθηκαν και μερικοί δεν έχασαν την ευκαιρία για qso στο νεότευκτο σταθμό. Μάλιστα ένα από τα qso ήταν με τον αντιπρόεδρο της ΕΡΔΕ, SV2HQL, ο οποίος ήταν σήμερα μακριά, αλλά και τόσο κοντά μέσω των ερτζιανών. Και του χρόνου….

Σχετικά άρθρα

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Το Δ.Σ. της Ένωσης Ραδιοερασιτεχνών Δυτικής Ελλάδας εύχεται σε όλους ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ κι ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2009

Μάθετε Περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΤΗΣΙΑ Γ.Σ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΕΟΥ Δ.Σ

Την Κυριακή 7 Μαρτίου 2010 και ώρα 10:00 π.μ, σύμφωνα με τα άρθρα 12 & 18 του Καταστατικού, καλούνται τα μέλη της ΕΡΔΕ σε τακτική ετήσια γενική συνέλευση στα γραφεία μας στην Καμαρούλα Αγρινίου.θέματα: 1.Πεπραγμένα […]

Μάθετε Περισσότερα

Προχωράμε ακόμα και στην Εποχή του Κορωνοϊού…

Είναι γεγονός ότι πολλές φορές χανόμαστε στην καθημερινότητα. Ειδικά αυτή την εποχή που όλοι έχουμε πάρει μπόλικη δόση κορωνοϊού, κλεισμένοι μέσα για πολύ καιρό. Η αίσθηση του “μπορούσα να κάνω περισσότερα” είναι πάντα ισχυρή σε […]

Μάθετε Περισσότερα

2 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση