RADIO AMATEUR ASSOCIATION OF WESTERN GREECE

Μενού

Τεστ στο σταθμό για το WPX

Όσοι είναι γραμμένοι στη λίστα ή είναι τακτικοί στα γραφεία έχουν ήδη ενημερωθεί, ότι το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 26-27 Μαρτίου, ο σύλλογός μας θα συμμετάσχει στο CQ WPX SSB contest . Καλούμε κι από εδώ όσους φίλους της ΕΡΔΕ επιθυμούν, να μας επισκεφθούν και να συμμετάσχουν μαζί μας στο διαγωνισμό. 
Χθες Σάββατο 19 Μαρτίου έγινε ένα πρώτο τεστ των εγκαταστάσεων του σταθμού σε περισσότερες από μία μπάντες (ένα μικρό τεστ για 2-3 ώρες είχε γίνει επίσης στο ARRL CW contest). Συνολικά αφιερώσαμε περίπου 6 ώρες στο Ρώσικο contest συν ένα δίωρο στην προετοιμασία του σταθμού. Όλα είναι πλέον έτοιμα, σχεδόν στη μορφή και θέση που θα χρησιμοποιηθούν το επόμενο Σαββατοκύριακο. Μικρές ελλείψεις σημειώθηκαν και θα αποκατασταθούν εντός της εβδομάδας. Οι εντυπώσεις που άφησε ο σταθμός ήταν εξαιρετικές. Σκληρό pileup τουλάχιστον. Τεράστια σήματα από την Ευρώπη και δυνατά από την Αμερική. Τα πρώτα μηνύματα ήταν εξαιρετικά ελπιδοφόρα. Αν λογαριάσουμε ότι το ερχόμενο Σαββατοκύριακο οι  σταθμοί θα είναι ακόμη περισσότεροι (πρώτα πρώτα όλοι μαζεμένοι στο ssb), αναρωτιόμαστε τι μας περιμένει να ζήσουμε και αναμένουμε με αγωνία, την εξαιρετική ελπίζουμε, εμπειρία.
Όσοι πιστοί προσέλθετε. Εξοικειωμένοι ή μη εδώ είναι η ευκαιρία σας για κολύμπι. Δεν πάμε να βγούμε πρώτοι. Θεωρώ ότι αυτό θα ήταν εύκολο αν μαζεύονταν 4-5 καλοί χειριστές. Πρώτος στόχος είναι να κολλήσουμε το μικρόβιο του contesting και σε άλλους και να εκπαιδεύσουμε νέους χειριστές. Οπότε ελάτε…. Είστε ευπρόσδεκτοι. Η ξενοδοχειακή υποστήριξη δεν είναι ακόμη η καλύτερη (στην ουσία δεν υπάρχει) αλλά είμαστε σίγουροι ότι θα περάσουμε δυο υπέροχες μέρες. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον έφορο δημοσίων σχέσεων sv1dpi (δείτε το email στο qrz.com)

Σχετικά άρθρα

Άρχισαν οι εργασίες στον Κοκκινόλογγο…

Σήμερα 6 Ιουνίου 2010, άρχισαν επιτέλους οι εργασίες δημιουργίας του σταθμού της ΕΡΔΕ στον Κοκκινόλογγο.Ως γνωστόν ο Δήμος Παρακαμπυλίων μας παρεχώρησε από το περασμένο Δεκέμβριο το κτίριο του πρώην Δημοτικού Σχολείου του Κοκκινόλογγου για να […]

Μάθετε Περισσότερα

CQ WW SSB 2018 Φωτογραφίες

Φωτογραφικό ρεπορτάζ από τη συμμετοχή μας στο CQ WW SSB Contest τις 27-28 Οκτωβρίου 2018

Μάθετε Περισσότερα

Η ΕΡΔΕ κοντά στους προσκόπους. Jamboree 2010 SZ1A/J

Το 1ο σύστημα προσκόπων Αγρινίου ήρθε σε επαφή μαζί μας και μας ζήτησε να συμμετέχουμε βοηθώντας τηλεπικοινωνιακά στο φετινό Jamboree. Το JOTA (Jamboree On The Air) πραγματοποιείται κάθε χρόνο το 3ο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου, φέτος […]

Μάθετε Περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση