RADIO AMATEUR ASSOCIATION OF WESTERN GREECE

Μενού

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ CQ WW CW 2012

cqfotoΔημοσιεύτηκαν στο site του διαγωνισμού CQWW, που διοργανώνει το περιοδικό CQ, τα αποτελέσματα του διαγωνισμού που διεξήχθη το Νοέμβριο του 2012. Ο σύλλογός μας κέρδισε την πρώτη θέση στην Ελλάδα, συντρίβοντας το Πανελλήνιο ρεκόρ, με σκορ 5.921.100 πόντους, επικοινωνώντας με 638 ραδιοχώρες και 172 ζώνες (5 band DXCC). Επίσης καταλάβαμε τη δεύτερηθέση στη ζώνη 20 πίσω από τους P33W, και την 28η θέση στην Ευρώπη. Το προηγούμενο Πανελλήνιο (SV) ρεκόρ κατείχε ο SX1L με 3.612.337 πόντους.
Η επόμενη έκπληξη ήρθε από το ίδιο το περιοδικο που δημοσίευσε φωτογραφία των SV1DPJ, SV2FWV, SV1HKH, SV1CIB. Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το άρθρο του περιοδικού σε pdf.
Επίσης μπορείτε να διαβάσετε το ρεπορτάζ από τη συμμετοχή μας στο CQWW 2012.

Σχετικά άρθρα

Ακατέργαστα (Raw) σκορ στα CQ WW SSB και CW

Δημοσιεύτηκαν στο site του CQ WW τα ακατέργαστα σκορ και για το ssb τμήμα και για το cw (μορς). Σημειώνουμε ότι τα σκορ αυτά προκύπτουν από τα ημερολόγια που φθάνουν στο διοργανωτή του διαγωνισμού και […]

Μάθετε Περισσότερα

Συγχαρητήρια από το Δήμαρχο Αγρινίου

Συγχαρητήρια επιστολή απέστειλε στην ΕΡΔΕ, ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Μοσχολιός, για τη συμμετοχή και βοήθειά μας στον 1ο ημιμαραθώνιο Αγρινίου, που υπήρξε ομολογουμένως, απολύτως επιτυχής.

Μάθετε Περισσότερα

Δοκιμαστική λειτουργία κόμβου DSTAR στο Αγρίνιο

Με την αμέριστη συμπαράσταση της ΕΕΡ, η οποία παρεχώρησε τον απαραίτητο εξοπλισμό, και την πολύτιμη βοήθεια του Μάνου SV1IW, άρχισε να λειτουργεί δοκιμαστικά ένας κόμβος DSTAR με το διακριτικό SZ1A στο Αγρίνιο. Ακούει στο 431,700MHz […]

Μάθετε Περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση