RADIO AMATEUR ASSOCIATION OF WESTERN GREECE

Μενού

ARRL CW 2013 αποτελέσματα

Κυκλοφόρησε το QST του Αυγούστου με τα αποτελέσματα του φετινού διαγωνισμού ARRL CW που έγινε το Φεβρουάριο. Ο Βασίλης SV1DPJ συμμετείχε με το διακριτικό της ΕΡΔΕ, SZ1A, στον παραπάνω διαγωνισμό και τερμάτισε πρώτος στην Ελλάδα (24ος στην Ευρώπη) στην κατηγορία του (high power όλες οι μπάντες), καταφέρνοντας 1354 επιβεβαιωμένα QSO και 913.828 πόντους. Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά ρεπορτάζ από τη συμμετοχή του Βασίλη εδώ.
Το σκορ του Βασίλη είναι ένα από τα καλύτερα (ίσως και το καλύτερο) που έχει γίνει από την Ελλάδα στον εν λόγω διαγωνισμό. Σημειώστε ότι σ’ αυτό το διαγωνισμό επικοινωνείς μόνο με Αμερικάνους και Καναδούς και η Ελλάδα είναι σε μειονεκτική θέση (πιο μακριά) σε σχέση με άλλες Ευρωπαϊκές χώρες. Η Αμερικάνικη Ένωση Ραδιοερασιτεχνών αναγνωρίζοντας αυτή την πολύ καλή επίδοση, δημοσίευσε και φωτογραφία του Βασίλη με ιδιαίτερα τιμητικά σχόλια.
sv1dpjQST0813
το QST του Αυγούστου με τη φωτογραφία του SV1DPJ

Σχετικά άρθρα

CQ WW SSB 2016

28-30/10/2016 Μια πολυάριθμη ομάδα συγκεντρώθηκε και για πρώτη φορά δοκιμάζουμε να τρέξουμε Multi Mutli στο CQ WW SSB Contest 2016. Χρησιμοποιούμε σαν τρίτο ενισχυτή τον Acom1500 του Δημήτρη SV8LMQ και συνολικά μόλις τρία ράδια. Πρώτη […]

Μάθετε Περισσότερα

Δηλώστε συμμετοχή στο CQWPX CW 2015

Στις 29-31 Μαΐου, θα συμμετάσχουμε στο CQ WPX CW. Παρότι είναι το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος και υπάρχει πάντα η περίπτωση γκρίνιας από τις XYL (ex Young Ladies), εμείς θα είμαστε εκεί. Εκτός από τα […]

Μάθετε Περισσότερα

Raw Scores για το CQ WW RTTY 2016

Ανακοινώνονται τα Raw Scores για το CQ WW RTTY. Είμαστε 1οι στην Ελλάδα, 5οι στην Ευρώπη και 7οι στον κόσμο σε μια πολύ απαιτητική κατηγορία (MSHP)!!!

Μάθετε Περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση