Σκοπός της Ε.Ρ.Δ.Ε., σύμφωνα με το καταστατικό της, είναι:

  • Η με κάθε νόμιμο μέσο διάδοση του ραδιοερασιτεχνισμού στην περιοχή.
  • Η με μαθήματα, διαλέξεις, ανακοινώσεις, έκδοση περιοδικού, μύηση των μελών της στα ραδιοερασιτεχνικά θέματα.
  • Η ενίσχυση της Εθνικής, πνευματικής και κοινωνικής ανύψωσης των μελών της.
  • Οι ραδιοερασιτεχνικές επικοινωνίες και ο πειραματισμός, για τη πρόοδο της επιστήμης και της τεχνικής των ραδιοεπικοινωνιών.
  • Η προώθηση των πολιτιστικών σχέσεων, της φιλίας και ειρήνης, μεταξύ των πολιτών και των λαών καθώς και των υψηλών ιδανικών της ραδιοερασιτεχνικής ιδέας.
  • Η παροχή τηλεπικοινωνιακής κάλυψης για την υποστήριξη επιχειρήσεων βοήθειας σε περιπτώσεις εκτάκτων αναγκών και καταστροφών, η ένταξή της για το σκοπό αυτό στα Μητρώα Εθελοντών της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και η εν γένει προσφορά βοήθειας προς το κοινωνικό σύνολο.

Δείτε αναλυτικά (σε μορφή pdf) το καταστατικό της ΕΡΔΕ, καθώς και τον κανονισμό εσωτερικής λειτουργίας.

Τα εντευκτήριά μας βρίσκονται στο πρώην κοινοτικό κατάστημα Καμαρούλας, στο ΔΔ Καμαρούλας, μόλις 3-4 χλμ από το κέντρο του Αγρινίου.

Αν θέλετε να προσφέρετε χρήματα στην ΕΡΔΕ, μπορείτε να τα καταθέσετε στον τραπεζικό λογαριασμό της Ένωσης Ραδιοερασιτεχνών Δυτικής Ελλάδας - τράπεζα Πειραιώς - Αριθμός λογαριασμού 5150 - 051 053 - 923. Καλύτερα πριν το κάνετε, να επικοινωνήσετε με την ΕΡΔΕ στο email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Φυσικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ίδιο λογαριασμό για να εξωφλήσετε τη συνδρομή σας (20€ το χρόνο). Παρακαλώ όπως σε αυτή την περίπτωση επικοινωνήστε μαζί μας στο παραπάνω email  για να μας ενημερώσετε.

Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με το ραδιοερασιτεχνισμό μπορείτε να απευθύνεστε συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα επικοινωνίας.

Τα εντευκτήριά μας βρίσκονται στο πρώην κοινοτικό κατάστημα Καμαρούλας (1ος όροφος), στο Δ.Δ. Καμαρούλας, στο Αγρίνιο, μόλις 3-4 χλμ από το κέντρο του Αγρινίου και είναι ανοικτά κάθε Τετάρτη απόγευμα, 19:00-20:30 (εκτός από αργίες και τον Αύγουστο). 

Η Ε.Ρ.Δ.Ε. για τα μέλη της διαθέτει και μια λίστα στο Google. Το νόημα της λίστας είναι ότι όποιος στείλει ένα email στη λίστα, αυτό αναδιανέμεται σε όσους είναι γραμμένους. Αυτός είναι ο αμεσότερος τρόπος ενημέρωσης των μελών και καλούμε όλους να εγγραφούν και να συμμετέχουν, καταχωρώντας το email τους στο παρακάτω κουτάκι. Εάν συναντήσετε πρόβλημα, επικοινωνήστε μαζί μας στο παραπάνω email.

 
Εγγραφή στην ομάδα SZ1A
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:

Εισαγωγή χρηστών

Οι συνδεδεμένοι χρήστες έχουν περισσότερα μενού και επιλογές...

JSN Solid template designed by JoomlaShine.com