Πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 10 Μαρτίου 2013 η ετήσια Γενική Συνέλευση της Ένωσης Ραδιοερασιτεχνών Δυτικής Ελλάδας. Πολλοί συνάδελφοι συγκεντρώθηκαν μετά τις 10 το πρωί και συζητήσαμε το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της ΕΡΔΕ.

Πρώτα απ' όλα ορίστηκε ο Δημήτρης Παπαδιώτης, SV1SN, ως πρόεδρος της Συνέλευσης.

gs13

Στη συνέχεια δόθηκε ο λόγος στον Πρόεδρο Πάνο Λαμπρακόπουλο, SV1HKH, ο οποίος παρουσίασε τις δράσεις της Ένωσης κατά το 2012, επικεντρώνοντας την προσοχή του στα εξής:

Αναβάθμιση του σταθμού στον Κοκκινόλογγο με την προσθήκη δεύτερης κεραίας, δεύτερου πύργου και τελικά δεύτερου σταθμού, καθώς και την αναβάθμιση της ξενοδοχειακής υποστήριξης (κρεββάτια, θερμοσίφωνας, ηλεκτρική κουζίνα, ψυγείο, κλπ.)

Αναβάθμιση-συντήρηση των εγκαταστάσεων του R6 στον Παλαιοπλάτανο Ναυπακτίας.

Συμμετοχή σε αριθμό από διαγωνισμούς.

Διοργάνωση του πανηγυριού και των εσόδων που αυτό αποφέρει.

Συμμετοχή στον ημιμαραθώνιο, πυροπροστασία και εβδομάδα καθαριότητας.

  •  

  • gs2

  •  

  • Στη συνέχεια ο Ταμίας Γεώργιος Επιτρόπου, SV1HLA, πήρε το λόγο και ανέλυσε τα έσοδα και τα έξοδα για το 2012 και το ταμειακό υπόλοιπο της Ένωσης.

Κατά την ανάλυση του προϋπολογισμού για το 2013 συζητήθηκαν όλες οι προτάσεις των μελών για το πού θα πρέπει να δώσει το βάρος η ΕΡΔΕ το έτος αυτό. Αφού συζητήθηκαν διάφορα θέματα, αποφασίστηκαν τα κάτωθι:

Να συνεχιστεί η διαργάνωση του πανηγυριού στον Κοκκινόλογγο. Η συγκεκριμένη εκδήλωση αποτελεί κύριο έσοδο της ΕΡΔΕ και πρέπει να βοηθηθεί από όλους.

Να δοθεί βάρος στη βελτίωση του προαύλειου χώρου στον Κοκκινόλογγο με τη διάθεση ως και 300 ευρώ για το σκοπό αυτό.

Περισσότερες εκδηλώσεις με σκοπό την προβολή του ραδιοερασιτεχνισμού στην κοινωνία. Για το σκοπό αυτό προτάθηκαν η συμμετοχή μας στο Jamboree σε συνεργασία με τους προσκόπους του Αγρινίου, Διοργάνωση επικοινωνίας με τον ISS σε σχολείο του Αγρινίου, συνεννόηση με σχολεία για επίσκεψη στις εγκαταστάσεις μας, διοργάνωση μαθημάτων για ραδιοερασιτέχνες, διοργάνωση εκδρομών, ακόμη μεγαλύτερη υποστήριξη της ιστοσελίδας.

Να δοθεί προτεραιότητα στην πλήρη επιδιόρθωση και αναβάθμιση του R6 και των digi.

Να γίνουν κινήσεις προς παλιά μέλη προκειμένου να επαναδραστηριοποιηθούν και να επανέλθουν στο σύλλογο.

Να πωληθεί η κεραία R7000 και η Χ700 και να επενδυθούν τα χρήματα σε άλλες κεραίες για το R6 και τον Κοκκινόλογγο.

Να στέλνουμε SMS σε όλα τα μέλη αλλά και σε άλλους ραδιοερασιτέχνες της περιοχής, προκειμένου να ενημερώνονται για τις εκδηλώσεις μας.

Εισαγωγή χρηστών

Οι συνδεδεμένοι χρήστες έχουν περισσότερα μενού και επιλογές...

Powered by mod LCA

Στατιστικά Επισκεπτών

Σήμερα 9

Εχθές 106

Εβδομάδα 256

Μήνας 676

ΣΥΝΟΛΟ 603124

Currently are 7 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

JSN Solid template designed by JoomlaShine.com