φωτοΓια 9η συνεχή φορά η ΕΡΔΕ ήταν παρούσα, βοηθώντας και συμμετέχοντας εθελοντικά, στη διοργάνωση του 9ου ημιμαραθωνίου "Μιχ. Κούσης". Ο αγώνας αυτός γίνεται προς τιμήν του Αγρινιώτη Μαραθωνοδρόμου Μιχάλη Κούση και διοργανώνεται από το Δήμο Αγρινίου.

Το Κυριακάτικο πρωινό της 28ης Φεβρουαρίου, πολλοί φίλοι ραδιοερασιτέχνες, έφτασαν από νωρίς στην κεντρική πλατεία, όπου στήθηκε μια κεραία V-U, οργανώθηκε το πρόχειρο shack, και διανεμήθηκαν οι ρόλοι. Έτσι λοιπόν...

  • στην εκκίνηση ήταν ο Παναγιώτης SV1HKH που θα συνόδευε και τον πρώτο άντρα, και ο Βασίλης SV1HKV με το γιο του, που θα συνόδευε μετά την πρώτη γυναίκα του ημιμαραθωνίου.
  • στο 5οχλμ, ήταν ο Δημήτρης SV1RRO που μετά συνόδευσε και τον τελευταίο αθλητή.
  • φω στο 10ο χλμ ήταν οι Κώστας SV1HLB και ο SWL Στάθης.
  • στο 15ο χλμ ο Δημήτρης SV1SN
  • στο 18ο χλμ ο Θανάσης SV1CQK. Νωρίτερα ο Θανάσης κάλυψε την εκκίνηση του αγώνα των 10χλμ.  συνοδεύοντας τον 1ο αθλητή ως την είσοδό του στην πόλη και την εκκίνηση του αγώνα του Ενός χλμ.
  • την εκκίνηση του αγώνα των 5χλμ κάλυψε ο Γιάννης SV1HKR, ο οποίος στη συνέχεια κινούνταν στη διαδρομή του ημιμαραθωνίου για να αναφέρει τυχόν προβλήματα και δυσλειτουργίες.
  • Δίπλα στη γραμματεία στην κεντρική πλατεία, τον κεντρικό συντονισμό είχε ο Κωνσταντίνος SV1DPI, ενώ βοηθητικά λειτούργησαν οι Νότης SV1HKD, Γιάννης SV1JMI, Γιάννης SV1CQR, Κώστας SV1CQG, Θανάσης SV1RLC. Πέρασαν από κει και συμπαραστάθηκαν ηθικά και οι Γιώργος SV1JHV, Παναγιώτης SV1CQW, Γιώργος SV1HLA και Σπύρος SV1JMO.
  • Γιατρός αγώνα αλλά και κάλυψη της επικοινωνίας με το ιατρείο ήταν ο Γιώργος SY1AYN
  • Τέλος το απαραίτητο για την περίσταση link, έστησε ο Σπύρος SV1HKM.

φωτΚατά τον αγώνα όλα πήγαν πολύ καλά, η διοργάνωση ήταν άψογη, βοήθησε και ο Ανοιξιάτικος καιρός με το λαμπρό ήλιο  και η όλη εκδήλωση περαιώθηκε περί τις 2:30 το μεσημέρι. Η ΕΡΔΕ δέχτηκε τα συγχαρητήρια και τις ευχαριστίες για την εθελοντική της προσφορά από το Δήμαρχο Αγρινίου κ. Γεώργιο Παπαναστασίου.

Όλες οι φωτογραφίες

https://picasaweb.google.com/114195421952141682894/9

Και του χρόνου....

Εισαγωγή χρηστών

Οι συνδεδεμένοι χρήστες έχουν περισσότερα μενού και επιλογές...

Powered by mod LCA

Στατιστικά Επισκεπτών

Σήμερα 2

Εχθές 24

Εβδομάδα 143

Μήνας 563

ΣΥΝΟΛΟ 603011

Currently are 3 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

JSN Solid template designed by JoomlaShine.com