6στΣτα μέσα Σεπτεμβρίου και μετά την τοποθέτηση της κεραίας των 20μ, αποφασίσαμε ότι έπρεπε να κάνουμε μια ακόμη κίνηση και να βάλουμε και την κεραία των 10μ και να κλείσουμε την 1η φάση αναβάθμισης του σταθμού. Έτσι και χωρίς ο σύλλογος να έχει χρήματα, αποφασίσαμε, όπως και με την 20άρα, να κάνουμε εθελοντικό έρανο. Έτσι με τη γενναία συνεισφορά του SV1GE αλλά και άλλων μελών της ΕΡΔΕ, μαζεύτηκαν γρήγορα και στάλθηκαν τα χρήματα στο Σωτήρη SV1BDO.

Ο Σωτήρης έφτιαξε την κεραία σχεδίασης του YU7EF, μια EF106C (6 στοιχεία με 10μ μπουμ) και την έστειλε με τη βοήθεια του Φάνη SV1PCF στο Αγρίνιο στις 16 Οκτωβρίου. Ο Χρήστος SV1KYΧ τη μετέφερε στο σταθμό. Δυστυχώς και μέχρι να αρχίσει το CQ WW SSB Contest δεν κατέστη δυνατό, λόγω κυρίως του καιρού και του δυνατού ανέμου, να τοποθετηθεί η κεραία.

Τελικά το Σάββατο κι εν μέσω του CQ WW SSB Contest, με τη βοήθεια του SV1GE, SV1CQK, SV1CIB, SY1ALH τοποθετήθηκε η κεραία στη θέση της.

6ελ2Τα πρώτα τεστ κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, έδειξαν ότι πρόκειται για εκπληκτική κεραία, αρκετά στενή βέβαια. Τα σήματα ήταν πολύ δυνατά και παρότι με 100 βατ, δε χάσαμε σταθμό...

Εισαγωγή χρηστών

Οι συνδεδεμένοι χρήστες έχουν περισσότερα μενού και επιλογές...

Powered by mod LCA

Στατιστικά Επισκεπτών

Σήμερα 2

Εχθές 24

Εβδομάδα 143

Μήνας 563

ΣΥΝΟΛΟ 603011

Currently are 9 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

JSN Solid template designed by JoomlaShine.com