φοτοΤο επόμενο Σαββατοκύριακο 24-25 Οκτωβρίου 2015, θα διεξαχθεί ο μεγαλύτερος,από άποψη συμμετοχών, διαγωνισμός της χρονιάς, CQ WW SSB. Η ΕΡΔΕ εδώ και πολλά χρόνια (από το 1994) παίρνει μέρος στο διαγωνισμό αυτό. Έτσι ελπίζουμε να κάνουμε και φέτος.  Άλλωστε το κάνουμε παραπάνω από 20 χρόνια τώρα. Ως διαγωνισμός φωνής δίνει την ευκαιρία σε όλους να συμμετάσχουν αφού δεν απαιτούνται ιδιαίτερες ικανότητες. Θα χαρούμε πολύ να είμαστε όσοι δυνατόν περισσότεροι. Αν δεν τα καταφέρνετε στο running, θα υπάρχει και σταθμός multiplier. Άρα και όσοι ασχολούνται απλώς με DX, έχουν τη θέση τους στην ομάδα σ' αυτό το διαγωνισμό.

Όποιος επιθυμεί να συμμετάσχει παρακαλώ να το δηλώσει είτε στον SV1CIB, είτε στο email του συλλόγου, προκειμένου να καταρτιστεί πρόγραμμα. Υπενθυμίζω ότι επειδή χωρίς πρόγραμμα προκαλείται υπερβολική κούραση των χειριστών, αφού δεν ξέρουν πότε θα δουλέψουν και πότε θα ξεκουραστούν, έχουμε εφαρμόσει καιρό τώρα, να υπάρχει κάθε φορά πρόγραμμα. Οπότε αν δεν δηλώσετε συμμετοχή, είναι στη διακριτική ευχέρεια του κάθε χειριστή να παραχωρήσει τη θέση του σε κάποιον που θα έρθει μια τυχαία ώρα και θα θέλει να παίξει. Άρα, προς αποφυγή παρεξηγήσεων, δηλώστε για να σώστε. Επίσης αν δε μπορείτε όλες τις ώρες, πρέπει να δηλώσετε πότε θα μπορέσετε και το κυριώτερο να είστε συνεπείς σε αυτό που θα δηλώσετε. Καλό είναι οι προθέσεις σας να γνωστοποιηθούν το συντομότερο δυνατόν. Βάζουμε ως όριο την Πέμπτη αλλά καλό θα είναι να το ξέρουμε νωρίτερα. 

Φυσικά εκτός από το contest αυτό καθεαυτό, θα γίνουν αλλεπάλληλες κατεδαφίσεις με κέφι, καλεσμένους και μπόλικο φαί. Ελπίζουμε όσο το δυνατόν περισσότεροι να συμμετάσχουν στη γιορτή αυτή του ραδιοερασιτεχνισμού.

Εισαγωγή χρηστών

Οι συνδεδεμένοι χρήστες έχουν περισσότερα μενού και επιλογές...

Powered by mod LCA

Στατιστικά Επισκεπτών

Σήμερα 81

Εχθές 54

Εβδομάδα 253

Μήνας 267

ΣΥΝΟΛΟ 602715

Currently are 44 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

JSN Solid template designed by JoomlaShine.com