φΕίχαμε και φέτος την ευκαιρία να πάμε στο Hamfest (HAM FESTival) της ΕΕΡ στην Αθήνα την περασμένη Κυριακή 7 Ιουνίου 2015 . Hamfests (συναντήσεις ραδιοερασιτεχνών) διοργανώνονται αρκετά κάθε χρόνο στην Ελλάδα αλλά το πιο σπουδαίο και πιθανώς με τον περισσότερο κόσμο, θεωρείται αυτό της ΕΕΡ στην εκθεσιακό κέντρο Περιστερίου στην Αθήνα, στις αρχές Ιουνίου κάθε χρονιά.

Άλλη μια φορά ως τώρα (το 2013), η ΕΡΔΕ νοίκιασε ένα μικρό λεωφοριάκι 9 ατόμων και πήγαμε κάπως πιο οργανωμένα. Έτσι και φέτος λοιπόν. Πήγαμε κι ήρθαμε όλοι μαζί και αυτό τελικά ήταν το καλύτερο μέρος του ταξιδιού μας. Οι ατέλειωτες συζητήσεις στο δρόμο, το φαγητό στην επιστροφή και οι καφέδες.

Όχι ότι περάσαμε άσχημα βέβαια στην Αθήνα. Αν και φέτος πολύ λίγος κόσμος ήρθε (αποτέλεσμα κι αυτό της κρίσης;), είχαμε την ευκαιρία να δούμε παλιούς φίλους, να γνωρίσουμε νέους, να δούμε και κάποιοι να αγοράσουμε μικροπράγματα μεταχειρισμένα ή μη. Δυστυχώς τα μαγαζιά του χώρου απουσίαζαν εκτός από τον κ. Χριστοδούλου από τη Λάρισα, τον οποίο συγχαίρουμε και ευχαριστούμε. Πρέπει και τα μαγαζιά και η ΕΕΡ να δουν από κοινού αυτό το θέμα και να δώσουν με την παρουσία τους λίγη λάμψη...

φ2Μεταξύ άλλων στο hamfest, συναντήσαμε και το Χάρη SV3AQO, ο οποίος μας δώρησε ένα ξύλινο που έγραφε ΕΡΔΕ/SZ1A για να το βάλουμε στο σταθμό... Ευχαριστούμε.

Και του χρόνου... Περισσότερες φωτογραφίες εδώ...

Εισαγωγή χρηστών

Οι συνδεδεμένοι χρήστες έχουν περισσότερα μενού και επιλογές...

Powered by mod LCA

Στατιστικά Επισκεπτών

Σήμερα 9

Εχθές 106

Εβδομάδα 256

Μήνας 676

ΣΥΝΟΛΟ 603124

Currently are 5 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

JSN Solid template designed by JoomlaShine.com