Την Τετάρτη 1 Απριλίου 2015 διεξήχθη τελικά, η αναβληθείσα, λόγω έλλειψης απαρτίας, Γενική Συνέλευση της ΕΡΔΕ.

γραφειαΗ συμμετοχή αυτή τη φορά ήταν μεγαλύτερη αλλά και πάλι όχι ικανοποιητική. Αυτό αποτέλεσε αντικείμενο συζήτησης και προβληματισμού ανάμεσα στα μέλη. Συζητήθηκαν οι ευθύνες που έχουμε εμείς αλλά τα αίτια της κατάστασης αυτής. Έγιναν προτάσεις που θα βοηθούσαν στην κατεύθυνση αυτή, όπως οι ομιλίες περί ραδιοερασιτεχνισμού σε σχολεία, των συναδέλφων (και μελών) στο Αίγιο. Επίσης αναγνωρίστηκε ως πρόβλημα το θέμα με τις εξετάσεις που δε γίνονται τακτικά από την οικεία Υπηρεσία Συγκοικωνιών.

Εξηγήθηκε η οικονομική κατάσταση της ΕΡΔΕ και η ανάγκη να μπούμε σε "μνημόνιο". Επίσης έγινε σαφές από το ταμία το πλαίσιο γύρω από τα έξοδα-έσοδα και ο προϋπολογισμός. Δυστυχώς παρατηρείται ότι όλο και λιγότερα μέλη πληρώνουν τακτικά τις συνδρομές τους. Προφανώς αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσης και των προβλημάτων που αυτή έχει δημιουργήσει. Έγινε κατανοητό απ' όλους ότι αν δε μπαίνουν καινούρια μέλη κάθε χρόνο, η ΕΡΔΕ κάποια στιγμή θα μαραζώσει (όπως κι όλοι οι σύλλογοι δηλαδή).

Συζητήθηκαν διάφορες επιλογές για το πού θα δοκιμάσουμε να βάλουμε το R6 κι εξηγήθηκε στα μέλη ότι ο Παλιοπλάτανος σταματάει να λειτουργεί ως εγκατάσταση και γι' αυτό αναγκαστήκαμε να τα μαζέψουμε από εκεί. Δεν ήταν δηλαδή μόνο θέμα χρημάτων (που δεν υπήρχαν πάντως). Στην πορεία θα μπει σε δοκιμαστική λειτουργία σε διάφορες θέσεις, προκειμένου να επιλέξουμε αυτή που μας βολεύει.

Τέλος αποδεχτήκαμε την πρόταση που διετύπωσε ο SV1UK κατά την κοπή της πίτας (8/2/2015), να ανακηρύξουμε ως Προστάτη Άγιο της ΕΡΔΕ, τον Άγιο Παϊσιο και να γίνει σχετική εισήγηση στην Ιερά Σύνοδο ώστε να ανακηρυχθεί και Προστάτης των Ραδιοερασιτεχνών, αφού κατά τη στρατιωτική του θητεία, ήταν ασυρματιστής και συχνά αποκαλούνταν "ασυρματιστής του Θεού".

Εισαγωγή χρηστών

Οι συνδεδεμένοι χρήστες έχουν περισσότερα μενού και επιλογές...

Powered by mod LCA

Στατιστικά Επισκεπτών

Σήμερα 20

Εχθές 94

Εβδομάδα 286

Μήνας 300

ΣΥΝΟΛΟ 602748

Currently are 7 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

JSN Solid template designed by JoomlaShine.com