φοτοΈνας ιστορικός για τα δεδομένα της Ελλάδας, επαναλήπτης, ο R6 του Παλαιοπλατάνου Ναυπακτίας, με διακριτικό SV1F, έπαψε να λειτουργεί από τη συγκεκριμένη θέση. Ο ΟΤΕ ή καλύτερα η θυγατρική του OTE Estate ζητούσε εδώ και χρόνια, χρήματα για τα 80Χ80 εκατοστά που κατελάμβανε ο αναμεταδότης στο κτίριό της. Από την άλλη μεριά, ελάχιστοι ήταν αυτοί που χρησιμοποιούσαν πλέον τον αναμεταδότη.

Η Γενική Συνέλευση της ΕΡΔΕ του 2014 είχε πάρει την απόφαση να κρατήσει μόνο έναν επαναλήπτη φωνής αντί των τριών που υπάρχουν σήμερα και μάλιστα με τη σημείωση να είναι σε τέτοια θέση που να καλύπτει αφενός μεγάλο μέρος της Αιτωλοακαρνανίας αλλά και να υπάρχει εύκολη πρόσβαση για το μεγάλο πληθυσμό των μελών. Καμία από τις δυο απαιτήσεις δεν κάλυπτε το R6.

Τον τελευταίο μήνα το R6 σταμάτησε μάλιστα να λειτουργεί (κάποιος έβγαλε τις ασφάλειες από τον πίνακα) και δεν μας επιτρεπόταν να πάμε να το επισκευάσουμε. Έτσι αποφασίσαμε ότι ήρθε ο καιρός να υλοποιήσουμε την απόφαση της ΓΣ. Έτσι στις 10 Μαρτίου 2015 οι SV1HKH, SY1BCL και SY1BCS πήγαν και μάζεψαν τον αναμεταδότη, το dublexer, την κεραία του. Μαζί αποκαθηλώθηκε και το J41VAB (1200 aprs digi) και το sz1a (aprs digi 9600).

Και το R6 και το J41VAB θα επαναλειτουργήσουν σύντομα από νέα θέση κοντά στο Αγρίνιο.

Εισαγωγή χρηστών

Οι συνδεδεμένοι χρήστες έχουν περισσότερα μενού και επιλογές...

Powered by mod LCA

Στατιστικά Επισκεπτών

Σήμερα 3

Εχθές 94

Εβδομάδα 269

Μήνας 283

ΣΥΝΟΛΟ 602731

Currently are 7 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

JSN Solid template designed by JoomlaShine.com