Τελικά οι αναβληθείσες εξετάσεις Β' εξαμήνου 2013, θα διεξαχθούν την Τετάρτη 9 Απριλίου 2014 στις 9 το πρωί, στην Υπηρεσία Μεταφορών και Επικοινωνιών Αγρινίου. Οι εξεταζόμενοι πρέπει να έχουν μαζί τους την ταυτότητά τους. Θυμίζουμε ότι οι εξετάσεις είχαν οριστεί αρχικά για τις 27 Ιανουαρίου, αλλά λόγω βλάβης των υπολογιστών, δεν έγιναν. Η ΕΡΔΕ αναγκάστηκε να στείλει επιστολή στον Περιφερειάρχη, ζητώντας του να παρέμβει. Αυτό τελικά έγινε κι έτσι οι εξετάσεις ορίστηκαν την προαναφερθείσα ημερομηνία.

Να σημειώσουμε ότι παράλληλα ορίστηκαν την ίδια ημερομηνία και εξετάσεις Α' εξαμήνου 2014. Έτσι η Υπηρεσία δέχεται μέχρι και την Πέμπτη 3 Απριλίου 2014 νέες αιτήσεις. Οι ενδιαφερόμενοι χρειάζονται παράβολο 26 ευρώ, ταυτότητα και αίτηση.

Η ΕΡΔΕ διαμαρτυρήθηκε και πάλι, προφορικά αυτή τη φορά, διότι ορίζοντας την ίδια ημερομηνία τις εξετάσεις Β εξαμήνου 2013 και Α εξαμήνου 2014, αφαιρείς το δικαίωμα από κάποιον που θα αποτύχει στις πρώτες, να συμμετάσχει στις δεύτερες. Πήραμε την προφορική διαβεβαίωση ότι θα γίνουν εξετάσεις και δέυτερη φορά μέχρι τον Ιούνιο ώστε να δοθεί αυτή η δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους.

Εισαγωγή χρηστών

Οι συνδεδεμένοι χρήστες έχουν περισσότερα μενού και επιλογές...

Powered by mod LCA

Στατιστικά Επισκεπτών

Σήμερα 2

Εχθές 24

Εβδομάδα 143

Μήνας 563

ΣΥΝΟΛΟ 603011

Currently are 11 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

JSN Solid template designed by JoomlaShine.com